Produktet er lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Kundeservice: 23 65 23 00

Kundtjänst

kundeservice@kilands.no

Besøk kundeservicesiden

Vi svarer omgående på e-post
Garantert innen 24 timer.

Varför välja oss Frakt fr. 139 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åpent kjøp i 90 dager
0

Favoritter

Du har ingen favoritter ennå
Vis alle/Dele

Saueskinnsfell

Gjør det koselig med saueskinn!

Du kan forandre hele atmosfæren i hjemmet ditt ved å inkludere noen saueskinn i interiøret. Hvem vil vel ikke skape en mer innbydende og koselig følelse i hjemmet sitt?
Det finnes masse å velge mellom når det kommer til saueskinn. De varierer i form og nyanse og de kommer også i mange forskjellige fargevariasjoner, tykkelser og størrelser, slik at du kan finne et skinn som passer inn i ditt hjem. Her kan du lese om ideer og tips for hvordan du kan dekorere med saueskinn og hva du bør tenke på når du kjøper dem.

Les mer
0 Kommentarer | Skrevet af Kristina

merino ullmattaSlik forbereder du deg til vinteren – med herlige tepper og tilbehør!

Når vinteren nærmer seg med stormskritt, begynner mange av oss å forberede hjemmene våre til mørke, koselige kvelder med tente stearinlys og varm drikke! Om vinteren tilbringer vi nordboere mye mer tid innendørs i hjemmene våre, og da ønsker vi selvfølgelig også å fornye interiøret vårt! Men hvilke tepper passer egentlig best om vinteren? Og hvordan skaper man den herlige, koselige følelsen? Vi har satt sammen en liten guide basert på materialegenskaper og hvilke tepper som egner seg best om vinteren. Her får du hjelp til å forberede deg til vinteren med tepper og annet som øker hyggefaktoren!

Les mer
0 Kommentarer | Skrevet af Angelica

Jutematta keralaJuteteppe eller sisalteppe – hva er forskjellen?

Hvem drømmer vel ikke om å skape en herlig og naturnær følelse i hjemmet? Jute og sisal er to fantastiske, naturlige materialer som enkelt gjør denne drømmen om til virkelighet! Selv om materialene ser like ut og deler mange gode egenskaper, skiller de seg likevel mer fra hverandre enn man skulle tro. For å finne det riktige teppet, er det derfor godt å vite hva som egentlig er forskjellen mellom et juteteppe og et sisalteppe.

Les mer
0 Kommentarer | Skrevet i af Angelica

Feel syntetmattaSyntetiske tepper – hva er egentlig det? 

 Forskjellige typer syntetiske materialer er i dag vanlige materialer å bruke når man lager tepper. Maskinvevde tepper, klassiske wiltontepper og maskintuftede tepper er bare noen eksempler på modeller som ofte lages av syntetisk materiale. Ved å velge det syntetiske materialet med de riktige egenskapene, kan du enkelt tilpasse teppet til de omgivelsene det skal ligge i. Med et syntetisk materiale er det også mulig å skape alle slags farger, former og funksjoner. Dermed er det enkelt å finne akkurat det du leter etter blant de syntetiske teppene! 

Les mer
0 Kommentarer | Skrevet af Angelica

Ullteppe SarekUlltepper – og alt du vil vite om dem!

Ulltepper er noe av det beste man kan ha i hjemmet – i hvert fall hvis du spør oss! Et teppe av ull er både behagelig å gå på og pent å se på, og samtidig er det både slitesterkt og smussavvisende. Det fungerer som teppe på stuen, i gangen, på barneværelset eller på kjøkkenet; det passer i grunnen inn hvor som helst. Et ullteppe tåler det meste. 

Det er mange som velger ulltepper i dag, og trenden vokser seg stadig større. Det er ikke rart når man vet om alle fordelene!

 

Les mer
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

Plastteppe Folke fra designeren Lina Johansson

Plastteppet - pent, slitesterkt og funksjonelt

Er du på jakt etter et nytt teppe til kjøkkenet, men synes det er vanskelig å bestemme deg? Da kan sortimentet vårt med svenskvevde plasttepper være noe for deg. Det finnes mange fordeler med å velge et plastteppe, uansett om det er til kjøkkenet, vaskerommet eller gangen. I tillegg til at det passer i en rekke ulike miljøer, er plastteppet solid og slitesterkt, og det gjør det til en god investering. Materialet gjør at teppet er lett å holde rent ettersom det kan både støvsuges og skylles av. Derfor egner plasttepper seg spesielt godt under kjøkkenbordet eller kjøkkenbenken.

Les mer
0 Kommentarer | Skrevet i af Erika

Entréteppe i metervare - Kangos

Kunsten å velge rett dør- og entrématte

Hadde det ikke vært deilig å få inn så lite smuss og grus som mulig i hjemmet eller på arbeidsplassen? En måte å redusere det på er å plassere en velfungerende dør- eller entrématte utenfor, men også innenfor døren. Det finnes et stort utvalg av dør- og entrématter i forskjellige materialer, farger og former, som også som fyller ulike funksjoner. Hvilken matte du velger å plassere utenfor døra, påvirkes derfor av flere aspekter. Her følger noen tips til hva du bør tenke på når du skal velge dørmatte til hjemmet eller arbeidsplassen. 

Les mer
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

Kerala juteteppe i uterom

Velg blant tepper til uteområdet, terrassen og balkongen

Når solen kommer tilbake om våren etter en lang vinter, vil mange av oss være mer ute, og når høsten nærmer seg, vil mange forlenge sommeren så godt det er mulig. En måte å realisere dette på er ved å skape et miljø utendørs hvor vi trives og vil oppholde oss. Å innrede uteområdet, terrassen eller balkongen på en trivelig og hjemmekoselig måte gjør at du også kommer til å ville tilbringe mer tid der. Både på egen hånd og sammen med familie og venner. Her kommer noen tips og ideer rundt hva du kan tenke på når du skal velge teppe til uteområdet ditt. Vi hjelper deg med å velge blant våre tepper til uterom. 

Les mer
0 Kommentarer | Skrevet i af Erika

Kvadratiske tæpper - der er mange mulighederKvadratiske tepper - mange muligheter

Kvadratiske tepper, finnes det? Når man skal velge nytt teppe er størrelsen et aspekt som veier tungt. Det er viktig at teppet får plass, og at det dekker den gulvoverflaten man ønsker det skal dekke. Tepper finnes i mange ulike størrelser, men formatet er vanligvis rektangulært. Runde tepper finnes det relativt mange av i dag, og andre formater kan forekomme, men rektangulære tepper er absolutt det vanligste. Men hvis man vil ha et kvadratisk teppe, hva er det da å velge mellom?

Les mer
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

Lyddempende tepper – disse bør du velgeLyddempende tepper – disse bør du velge

Mange opplever at de lever i en hektisk tilværelse, og behovet for å finne steder med fred og ro har nok aldri vært større. Hvor vi finner fred og ro er personlig, men mange er enige om at de besøker det stedet altfor sjelden. Derfor er det viktig at vi gjør det vi kan for at de stedene vi ferdes daglig, for eksempel hjemme og på arbeidsplassen, blir så hyggelige, fredelige og rolige som mulig. Å innrede med tepper er en måte å skape en fredelig, varm og hjemmekoselig atmosfære, samtidig som teppene hjelper med å dempe lyd.

Les mer
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

Teppe under sengenTeppe under sengen – tips og råd

En måte å gi soverommet en ekstra koselig og lun atmosfære er å plassere et teppe under sengen. Det kan godt være et stort teppe. Jo større teppe, desto mer tekstil tilfører du rommet, som igjen gir rommet en lunere følelse. I dette blogginnlegget får du tips og inspirasjon til hvordan du kan tenke om du vurderer å legge et teppe under sengen.

Les mer
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

Kaffeflekker på teppetKaffeflekker på teppet – slik får du dem bort

Kaffe er en nødvendighet for mange av oss, men kaffeflekker er noe vi gjerne vil være foruten. Med tanke på hvor mange kopper kaffe som drikkes hver dag er det nesten rart at ikke uhellet er ute og kaffekoppen velter flere ganger. Men hvordan fjerner du en kaffeflekk fra teppet? Her gir vi deg noen tips og råd.

Les mer
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

Bomullsteppet Copenhagen som teppe til stuenTeppe til stuen – inspirasjon

Stuen er et rom i hjemmet hvor mange av oss tilbringer mye tid. Der er vi sammen, spiser, ser på TV og slapper av. Ettersom vi bruker så mye tid i stuen vil vi gjerne at det skal være et fint rom med en lun og hjemmekoselig følelse. Her vil vi gi deg inspirasjon til hvordan du kan innrede med tepper i stuen din.

Les mer
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

Innred kjelleren med tepper – inspirasjonInnred kjelleren med tepper – inspirasjon

Mange assosierer kjellere med kalde, fuktige og mindre trivelige rom. Et rom for skrap og oppbevaring av ting man har samlet opp gjennom årene. Sånn trenger det ikke være. Men hvordan skal du tenke når det gjelder innredning av kjelleren? Her skal vi prøve å gi deg inspirasjon til hvordan du med relativt små midler kan forvandle kjelleren til et rom du mer enn gjerne oppholder deg i. Å innrede kjelleren med de rette teppene kan være første steg i forvandlingen.

Les mer
0 Kommentarer | Skrevet i af Erika

Teppet Sarek til grå sofaTeppe til grå sofa – dette passer best

En grå sofa er et av de vanligste møblene i nordiske hjem i dag. Mange velger en grå sofa med tanke på (eller forhåpninger om) at det skal være enkelt å kombinere med annet interiør, og at man fritt kan leke med forskjellige farger på andre møbler og materialer i rommet. Men den valgfriheten en grå sofa gir kan også skape bekymring hos mange. For hva gjør du når du skal velge et teppe til den grå sofaen? Hvilket teppe passer egentlig best til en grå sofa?

Les mer
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

 Håndvevd ullteppe med gåseøyeTepper med gåseøye – et klassisk og tidløst mønster

Gåseøyemønsteret er et av de mønstrene som alltid har eksistert i tepper og tekstiler. Det er et gammelt mønster som lenge har vært en del av den skandinaviske mønstertradisjonen, og et av de mest populære og velkjente mønstrene. Ved første blikk kan gåseøyemønsteret virke enkelt, men det har også en dybde og en kompleksitet som trer fram bedre jo mer man studerer det.

Les mer
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

Vegg-til-vegg-teppe i en trapp

Vegg-til-vegg-teppe i kjelleren, på betong eller i trapp? 

Mange oppdager fordelene med vegg-til-vegg-tepper, og velger å legge inn et mykt og deilig vegg-til-vegg-teppe i noen av rommene hjemme. Når man har bestemt seg for, eller vurderer å legge vegg-til-vegg-teppe, oppstår det ofte en del spørsmål.

Les mer
0 Kommentarer | Skrevet af Erika