Produktet er lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Kundeservice: 23 65 23 00

Kundtjänst

kundeservice@kilands.no

Besøk kundeservicesiden

Vi svarer omgående på e-post
Garantert innen 24 timer.

Varför välja oss Frakt fr. 98 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åpent kjøp 90 dager
0

Favoritter

Du har ingen favoritter ennå
Vis alle/Dele

Kvadratiske tæpper - der er mange mulighederKvadratiske tepper - mange muligheter

Kvadratiske tepper, finnes det? Når man skal velge nytt teppe er størrelsen et aspekt som veier tungt. Det er viktig at teppet får plass, og at det dekker den gulvoverflaten man ønsker det skal dekke. Tepper finnes i mange ulike størrelser, men formatet er vanligvis rektangulært. Runde tepper finnes det relativt mange av i dag, og andre formater kan forekomme, men rektangulære tepper er absolutt det vanligste. Men hvis man vil ha et kvadratisk teppe, hva er det da å velge mellom?

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika

Lyddempende tepper – disse bør du velgeLyddempende tepper – disse bør du velge

Mange opplever at de lever i en hektisk tilværelse, og behovet for å finne steder med fred og ro har nok aldri vært større. Hvor vi finner fred og ro er personlig, men mange er enige om at de besøker det stedet altfor sjelden. Derfor er det viktig at vi gjør det vi kan for at de stedene vi ferdes daglig, for eksempel hjemme og på arbeidsplassen, blir så hyggelige, fredelige og rolige som mulig. Å innrede med tepper er en måte å skape en fredelig, varm og hjemmekoselig atmosfære, samtidig som teppene hjelper med å dempe lyd.

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika

Teppe under sengenTeppe under sengen – tips og råd

En måte å gi soverommet en ekstra koselig og lun atmosfære er å plassere et teppe under sengen. Det kan godt være et stort teppe. Jo større teppe, desto mer tekstil tilfører du rommet, som igjen gir rommet en lunere følelse. I dette blogginnlegget får du tips og inspirasjon til hvordan du kan tenke om du vurderer å legge et teppe under sengen.

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika

Kaffeflekker på teppetKaffeflekker på teppet – slik får du dem bort

Kaffe er en nødvendighet for mange av oss, men kaffeflekker er noe vi gjerne vil være foruten. Med tanke på hvor mange kopper kaffe som drikkes hver dag er det nesten rart at ikke uhellet er ute og kaffekoppen velter flere ganger. Men hvordan fjerner du en kaffeflekk fra teppet? Her gir vi deg noen tips og råd.

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika

Bomullsteppet Copenhagen som teppe til stuenTeppe til stuen – inspirasjon

Stuen er et rom i hjemmet hvor mange av oss tilbringer mye tid. Der er vi sammen, spiser, ser på TV og slapper av. Ettersom vi bruker så mye tid i stuen vil vi gjerne at det skal være et fint rom med en lun og hjemmekoselig følelse. Her vil vi gi deg inspirasjon til hvordan du kan innrede med tepper i stuen din.

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika

Innred kjelleren med tepper – inspirasjonInnred kjelleren med tepper – inspirasjon

Mange assosierer kjellere med kalde, fuktige og mindre trivelige rom. Et rom for skrap og oppbevaring av ting man har samlet opp gjennom årene. Sånn trenger det ikke være. Men hvordan skal du tenke når det gjelder innredning av kjelleren? Her skal vi prøve å gi deg inspirasjon til hvordan du med relativt små midler kan forvandle kjelleren til et rom du mer enn gjerne oppholder deg i. Å innrede kjelleren med de rette teppene kan være første steg i forvandlingen.

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika

Teppet Sarek til grå sofaTeppe til grå sofa – dette passer best

En grå sofa er et av de vanligste møblene i nordiske hjem i dag. Mange velger en grå sofa med tanke på (eller forhåpninger om) at det skal være enkelt å kombinere med annet interiør, og at man fritt kan leke med forskjellige farger på andre møbler og materialer i rommet. Men den valgfriheten en grå sofa gir kan også skape bekymring hos mange. For hva gjør du når du skal velge et teppe til den grå sofaen? Hvilket teppe passer egentlig best til en grå sofa?

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika

 Håndvevd ullteppe med gåseøyeTepper med gåseøye – et klassisk og tidløst mønster

Gåseøyemønsteret er et av de mønstrene som alltid har eksistert i tepper og tekstiler. Det er et gammelt mønster som lenge har vært en del av den skandinaviske mønstertradisjonen, og et av de mest populære og velkjente mønstrene. Ved første blikk kan gåseøyemønsteret virke enkelt, men det har også en dybde og en kompleksitet som trer fram bedre jo mer man studerer det.

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika

Vegg-til-vegg-teppe i en trapp

Vegg-til-vegg-teppe i kjelleren, på betong eller i trapp? 

Mange oppdager fordelene med vegg-til-vegg-tepper, og velger å legge inn et mykt og deilig vegg-til-vegg-teppe i noen av rommene hjemme. Når man har bestemt seg for, eller vurderer å legge vegg-til-vegg-teppe, oppstår det ofte en del spørsmål.

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika