Produktet er lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Kundeservice: 23 65 23 00

Kundtjänst

kundeservice@kilands.no

Besøk kundeservicesiden

Vi svarer omgående på e-post
Garantert innen 24 timer.

Varför välja oss Frakt fr. 129 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åpent kjøp i 90 dager
0

Favoritter

Du har ingen favoritter ennå
Vis alle/Dele

6 produkt(er)

6 produkt(er)

merino ullmattaSlik forbereder du deg til vinteren – med herlige tepper og tilbehør!

Når vinteren nærmer seg med stormskritt, begynner mange av oss å forberede hjemmene våre til mørke, koselige kvelder med tente stearinlys og varm drikke! Om vinteren tilbringer vi nordboere mye mer tid innendørs i hjemmene våre, og da ønsker vi selvfølgelig også å fornye interiøret vårt! Men hvilke tepper passer egentlig best om vinteren? Og hvordan skaper man den herlige, koselige følelsen? Vi har satt sammen en liten guide basert på materialegenskaper og hvilke tepper som egner seg best om vinteren. Her får du hjelp til å forberede deg til vinteren med tepper og annet som øker hyggefaktoren!

Les mer
Kommentarer | Skrevet i Utvalda af Angelica Politis

Jutematta keralaJuteteppe eller sisalteppe – hva er forskjellen?

Hvem drømmer vel ikke om å skape en herlig og naturnær følelse i hjemmet? Jute og sisal er to fantastiske, naturlige materialer som enkelt gjør denne drømmen om til virkelighet! Selv om materialene ser like ut og deler mange gode egenskaper, skiller de seg likevel mer fra hverandre enn man skulle tro. For å finne det riktige teppet, er det derfor godt å vite hva som egentlig er forskjellen mellom et juteteppe og et sisalteppe.

Les mer
Kommentarer | Skrevet i Utvalda af Angelica Politis

Ullteppe SarekUlltepper – og alt du vil vite om dem!

Ulltepper er noe av det beste man kan ha i hjemmet – i hvert fall hvis du spør oss! Et teppe av ull er både behagelig å gå på og pent å se på, og samtidig er det både slitesterkt og smussavvisende. Det fungerer som teppe på stuen, i gangen, på barneværelset eller på kjøkkenet; det passer i grunnen inn hvor som helst. Et ullteppe tåler det meste. 

Det er mange som velger ulltepper i dag, og trenden vokser seg stadig større. Det er ikke rart når man vet om alle fordelene!

 

Les mer
Kommentarer | Skrevet i Utvalda af Erika Kiland

Entréteppe i metervare - Kangos

Kunsten å velge rett dør- og entrématte

Hadde det ikke vært deilig å få inn så lite smuss og grus som mulig i hjemmet eller på arbeidsplassen? En måte å redusere det på er å plassere en velfungerende dør- eller entrématte utenfor, men også innenfor døren. Det finnes et stort utvalg av dør- og entrématter i forskjellige materialer, farger og former, som også som fyller ulike funksjoner. Hvilken matte du velger å plassere utenfor døra, påvirkes derfor av flere aspekter. Her følger noen tips til hva du bør tenke på når du skal velge dørmatte til hjemmet eller arbeidsplassen. 

Les mer
Kommentarer | Skrevet i Utvalda af Erika Kiland

Kerala juteteppe i uterom

Velg blant tepper til uteområdet, terrassen og balkongen

Når solen kommer tilbake om våren etter en lang vinter, vil mange av oss være mer ute, og når høsten nærmer seg, vil mange forlenge sommeren så godt det er mulig. En måte å realisere dette på er ved å skape et miljø utendørs hvor vi trives og vil oppholde oss. Å innrede uteområdet, terrassen eller balkongen på en trivelig og hjemmekoselig måte gjør at du også kommer til å ville tilbringe mer tid der. Både på egen hånd og sammen med familie og venner. Her kommer noen tips og ideer rundt hva du kan tenke på når du skal velge teppe til uteområdet ditt. Vi hjelper deg med å velge blant våre tepper til uterom. 

Les mer
Kommentarer | Skrevet i Utvalda af Erika Kiland

Innred kjelleren med tepper – inspirasjonInnred kjelleren med tepper – inspirasjon

Mange assosierer kjellere med kalde, fuktige og mindre trivelige rom. Et rom for skrap og oppbevaring av ting man har samlet opp gjennom årene. Sånn trenger det ikke være. Men hvordan skal du tenke når det gjelder innredning av kjelleren? Her skal vi prøve å gi deg inspirasjon til hvordan du med relativt små midler kan forvandle kjelleren til et rom du mer enn gjerne oppholder deg i. Å innrede kjelleren med de rette teppene kan være første steg i forvandlingen.

Les mer
Kommentarer | Skrevet i Utvalda af Erika Kiland

6 produkt(er)

6 produkt(er)