Produktet er lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Kundeservice: 23 65 23 00

Kundtjänst

kundeservice@kilands.no

Besøk kundeservicesiden

Vi svarer omgående på e-post
Garantert innen 24 timer.

Varför välja oss Frakt fr. 129 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åpent kjøp i 90 dager
0

Favoritter

Du har ingen favoritter ennå
Vis alle/Dele
Vi er 50 år! Feire med oss - 20% på baderomsmatter, barnetepper, filleryrer & dørmatter.

4 produkt(er)

4 produkt(er)

Jutematta keralaJuteteppe eller sisalteppe – hva er forskjellen?

Hvem drømmer vel ikke om å skape en herlig og naturnær følelse i hjemmet? Jute og sisal er to fantastiske, naturlige materialer som enkelt gjør denne drømmen om til virkelighet! Selv om materialene ser like ut og deler mange gode egenskaper, skiller de seg likevel mer fra hverandre enn man skulle tro. For å finne det riktige teppet, er det derfor godt å vite hva som egentlig er forskjellen mellom et juteteppe og et sisalteppe.

Les mer
Kommentarer | Skrevet i Utvalda af Angelica Politis

Plastteppe Folke fra designeren Lina Johansson

Plastteppet - pent, slitesterkt og funksjonelt

Er du på jakt etter et nytt teppe til kjøkkenet, men synes det er vanskelig å bestemme deg? Da kan sortimentet vårt med svenskvevde plasttepper være noe for deg. Det finnes mange fordeler med å velge et plastteppe, uansett om det er til kjøkkenet, vaskerommet eller gangen. I tillegg til at det passer i en rekke ulike miljøer, er plastteppet solid og slitesterkt, og det gjør det til en god investering. Materialet gjør at teppet er lett å holde rent ettersom det kan både støvsuges og skylles av. Derfor egner plasttepper seg spesielt godt under kjøkkenbordet eller kjøkkenbenken.

Les mer
Kommentarer | Skrevet i Utvalda af Erika Kiland

Kerala juteteppe i uterom

Velg blant tepper til uteområdet, terrassen og balkongen

Når solen kommer tilbake om våren etter en lang vinter, vil mange av oss være mer ute, og når høsten nærmer seg, vil mange forlenge sommeren så godt det er mulig. En måte å realisere dette på er ved å skape et miljø utendørs hvor vi trives og vil oppholde oss. Å innrede uteområdet, terrassen eller balkongen på en trivelig og hjemmekoselig måte gjør at du også kommer til å ville tilbringe mer tid der. Både på egen hånd og sammen med familie og venner. Her kommer noen tips og ideer rundt hva du kan tenke på når du skal velge teppe til uteområdet ditt. Vi hjelper deg med å velge blant våre tepper til uterom. 

Les mer
Kommentarer | Skrevet i Utvalda af Erika Kiland

Innred kjelleren med tepper – inspirasjonInnred kjelleren med tepper – inspirasjon

Mange assosierer kjellere med kalde, fuktige og mindre trivelige rom. Et rom for skrap og oppbevaring av ting man har samlet opp gjennom årene. Sånn trenger det ikke være. Men hvordan skal du tenke når det gjelder innredning av kjelleren? Her skal vi prøve å gi deg inspirasjon til hvordan du med relativt små midler kan forvandle kjelleren til et rom du mer enn gjerne oppholder deg i. Å innrede kjelleren med de rette teppene kan være første steg i forvandlingen.

Les mer
Kommentarer | Skrevet i Utvalda af Erika Kiland

4 produkt(er)

4 produkt(er)