Sarek marble - håndvevd ullteppe

Only %1 left
SKU
103789
2 770,-
2 770,-

  • Levering fra 139 kr
  • Åpent kjøp i 90 dager
  • Gratis retur
  • Trygg e-handel

Tilgjengelig i følgende varianter

Sarek marble - håndvevd ullteppe

Produktinformasjon

Teppet Sarek er designet for å kunne tilby kundene våre et mykere og tykkere teppe i naturmaterialet ull, et materiale vi føler varmt for. Grunnene til det er mange – blant annet er ull varm og hjemmekoselig, samtidig som den også er holdbar og slitesterk. Sarek er håndvevd med en teknikk som gjør at ullen ser ut som små, tovede baller på rekke og rad. De tovede ballene gjør Sarek til et litt tykkere ullteppe som er mykt og godt å sette føttene på. Med Sarek på gulvet øker kosefaktoren i rommet skikkelig. Sarek leveres i flere farger og størrelser. Her er Sarek i fargen marble. Vi liker Sarek. Håper du også vil gjøre det.

Fotografert i størrelsen 170 x 230 cm.

Kilands Creation

Vi skapte Kilands Creation da vi så at det manglet tidsriktige, prisgunstige tepper med premiumfølelse på markedet. I Kilands Creation designer og lager vi tepper i samarbeid med utvalgte produsenter og fabrikker. Vi jobber med naturmaterialer som ull, jute og bomull, men også med nøye utvalgte syntetiske materialer. Vi legger stor vekt på bærekraftig produksjon – både for mennesker og miljø. Les mer og se alle tepper fra Kilands Creation her.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands er tilknyttet den internasjonale organisasjonen Care & Fair. Care & Fair jobber for å fremme folks arbeidsforhold, forhindre barnearbeid og beskytte miljøet i India og Pakistan, hvor mange tepper produseres. Alle tepper i Kilands Creation i naturmaterialene ull, bomull og jute er produsert i India.

Egenskaper

Artnr 103789
Typ Håndvevd ullteppe
Material Ull
Tykkelse ca 16 mm
Vaskeråd Flekker tørkes av med et rent lyst frottéhåndkle, litt lunkent vann og oppvaskmiddel. For rengjøring av hele teppet anbefales rens av fagfolk.
Varemerke Kilands Creation
Fotografert i størrelsen Fotografert i størrelsen 170 x 230 cm.

Anmeldelser

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel