Produktet er lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Kundeservice: 23 65 23 00

Kundtjänst

kundeservice@kilands.no

Besøk kundeservicesiden

Vi svarer omgående på e-post
Garantert innen 24 timer.

Varför välja oss Frakt fr. 129 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åpent kjøp i 90 dager
0

Favoritter

Du har ingen favoritter ennå
Vis alle/Dele

Björnol

Björnol er et av Sveriges eldste veverier som lager plasttepper. Virksomheten startet allerede på 1950-tallet. Fortsatt er det produksjon på veveriet utenfor Falköping. Hvert eksemplar holder høyeste kvalitet når det gjelder holdbarhet, funksjon og utseende. Björnols tepper har moderne mønster og farger som passer inn i 2000-tallets hjem og miljøer. De er laget av polyestervev og PVC. Begge materialene produseres i Sverige i Gislaved, med strenge miljøkrav. Selvsagt inneholder ikke plasten skadlige eller forbudte stoffer.

Bra materialval

Björnol leverer ikke bare pene tepper, men også lokal håndverkskunnskap. De påpeker selv at teppene holder lengst om de tas hånd om på riktig måte. Støvsug dem regelmessig med flatt munnstykke, og heng dem til lufting et par ganger i året. Et alternativ er å vaske teppene i vaskemaskinen på 30 grader. For at de skal slites jevnt er det bra å snu på dem en gang i mellom.

Vendbare plasttepper gir variasjon

Hos oss finner du mengder av mønster i vakre farger. Her finnes en variant som passer akkurat deg og ditt hjem. Din arbeidsplass også for den del. Hvis du blir lei av den ene siden av teppet, så går det helt fint å snu det rundt. På den måten kan du få frem andre fargenyanser og mønstre, og gi rommet et nytt uttrykk. Et teppe utgjør en stor forskjell, ta sjansen på å velge et vakkert alternativ som krever minimalt med vedlikehold. Bestill fra oss og få 90 dagers åpent kjøp, raske leveranser og gratis retur! Har du noen spørsmål, eller lurer på noe angående tepper, er det bare å ta kontakt med vår fantastiske kundeservice.