Produktet er lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Kundeservice: 23 65 23 00

Kundtjänst

kundeservice@kilands.no

Besøk kundeservicesiden

Vi svarer omgående på e-post
Garantert innen 24 timer.

Varför välja oss Frakt 98 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åpent kjøp 90 dager
0

Favoritter

Du har ingen favoritter ennå
Vis alle/Dele

Brita Sweden

Sats på praktiske, pene og nyskapende tepper med basis i håndverkstradisjon! Brita Sweden er en svensk designbedrift som formgir tepper av plast i herlige mønster og farger. Den tidløse designen og de varierte nyansene gjør dem til en fryd for øyet. Hos oss på Kilands finner du hele kolleksjonen, som veves etter gammel veveteknikk i Sverige. Det spiller ingen rolle om du foretrekker minimalistisk innredning eller bohemsk design med inspirasjon fra eldre tider. Disse teppene får ethvert rom til å kjennes hjemmekoselig og hyggelig. Bare fantasien setter grenser for mulighetene som de mange variasjonene og det smarte materialet åpner opp for.

Tepper av plast

De myke plastteppene kan vaskes i maskin på 30 grader. I og med at de er svært enkle å rengjøre og tåler store påkjenninger, passer teppene utmerket i barnerom, kjøkken, gang og til og med på terrassen for å ønske deg velkommen til et friskt og avstressende hjem. Blir du lei av teppet, er det bare å snu det rundt.

Et svensk familieforetak

Familiebedriften Brita Sweden har bygget sin virksomhet på å designe og produsere innredning av høy kvalitet. De brenner for stilig og tidløs formgivning med lekne kombinasjoner. Noe som utmerker samtlige produkter er en umiskjennelig touch av tradisjonell skandinavisk formgivning. For å lage de holdbare teppene, samarbeider Brita Sweden med nøye utvalgte leverandører som har en produksjon preget av holdbarhet og materialer med høy kvalitet. Merket har representanter i store deler av Europa, Australia, Japan, Sydkorea og USA. Bestill ditt hjemmekoselige teppe fra Brita Sweden hos oss! Vi byr på 90 dagers åpent kjøp, gratis returfrakt og en utmerket kundeservice!

Vis filter Skjul filter

Filter

70 cm - 200 cm

100 cm - 350 cm

2 produkt(er)

2 produkt(er)

Rutenett  Liste 

2 produkt(er)

2 produkt(er)

Rutenett  Liste