Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Bello grå - håndvevd ullteppe

Only %1 left
SKU
15-68028
 1 275,-
 1 275,-

Tilgjengelig i følgende varianter

  • Levering fra 195 kr
  • Åpent kjøp i 90 dager
  • Gratis retur
  • Trygg e-handel

Produktinformasjon

Bello er et håndvevd teppe i ull og viskose. Da vi utviklet Bello valgte vi å kombinere garn i ull og viskose, for på den måten å utnytte fordelene med begge disse materialene: varme og slitestyrke fra ullen og glans og glød fra viskosen. Bello er vakkert og smakfullt melert, noe som gjør at teppet føles levende, samtidig som det er diskré og føyer seg godt inn i rommet. Så la Bello finne sin rette plass i hjemmet ditt! Her er Bello i fargen grå.

 

Kilands Creation

Vi skapte Kilands Creation da vi så at det manglet tidsriktige, prisgunstige tepper med premiumfølelse på markedet. I Kilands Creation designer og lager vi tepper i samarbeid med utvalgte produsenter og fabrikker. Vi jobber med naturmaterialer som ull, jute og bomull, men også med nøye utvalgte syntetiske materialer. Vi legger stor vekt på bærekraftig produksjon – både for mennesker og miljø. Les mer og se alle tepper fra Kilands Creation her.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands er tilknyttet den internasjonale organisasjonen Care & Fair. Care & Fair jobber for å fremme folks arbeidsforhold, forhindre barnearbeid og beskytte miljøet i India og Pakistan, hvor mange tepper produseres. Alle tepper i Kilands Creation i naturmaterialene ull, bomull og jute er produsert i India.

Egenskaper

Artnr 15-68028
Typ Håndvevd ullteppe
Material Ull/viskose
Tykkelse ca 8 mm
Vaskeråd Flekker tørkes av med et rent lyst frottéhåndkle, litt lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel. For rengjøring av hele teppet anbefales rens av fagfolk.

Anmeldelser

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel