Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Kinorom

Kinorom

Ekte film- og hifi-fantaster nøyer seg ikke med et par høytalere og en skjerm - de bygger sin egen kino! Mange tar for eksempel et ubrukt rom i kjelleren og totalinnreder det så tett opp mot en kinosal som mulig, med stort lerret, stolrekker på avsatser og et seriøst lydanlegg. Og uten nettopp god lyd, vil nok mange mene, blir det ingen bra film. Gode høyttalere er en ting, men også rommets akustikk er avgjørende for filmopplevelsen. Blant våre vegg-til-vegg-tepper vil du garantert finne det perfekte teppet for din hjemmekino. Ikke bare er teppenes akustiske egenskaper viktige, men de gjør også kinoopplevelsen ekstra koselig og behagelig.

Teppe til den perfekte hjemmekinoen

Lydisolasjon i hjemmekinoen er også viktig med tanke på naboene. Med et bra vegg-til-vegg-teppe kan du nyte kinoopplevelsen uten å forstyrre noen unødig. Velg mellom en rekke varianter av heldekkende vegg-til-vegg-tepper som du kan tilpasse til din spesifikke hjemmekino. Vi har det tilbehøret du trenger for å skjære til og feste teppet. Du har kanskje allerede alt det tekniske utstyret på plass, riktig belysning, seter og popcornmaskin? Sett prikken over i-en for hjemmekinoen din med et fint og mykt gulvteppe. Hvis du trenger hjelp med å finne det teppet som passer dine behov best, kan du alltid kontakte oss.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel