Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Ekte saueskinn

Saueskinn

De fleste Nordmenn har en eller annen relasjon til livet på fjellet, der skinnfeller er en unnværlig ingrediens. Saueskinn var lenge en nødvendighet for å overleve kalde netter året rundt. Selv etter at vi fikk isolerte hus og hytter med innlagt varme, er saueskinn og andre skinnfeller nesten et must for mange - både inne og ute. De myke saueskinnsfellene har noe helt eget ved seg og skaper en koselig stemning raskere enn de fleste andre tepper. Saueskinn er et naturprodukt som i stor grad holder seg rent på egenhånd. Hos oss kan du finne alle mulige varianter av saueskinn i et av landets største utvalg.

Saueskinn til alle slags formål

Få ting gir føttene dine en mykere start på dagen, pryder et tregulv like fint, eller varmer like godt på sengen eller sofaen som et ekte saueskinn. Bruksområdet for feller i saueskinn er med andre ord så og si ubegrenset. Ikke bare er ull mye mer resistent mot smuss enn andre stoffer, det er også svært slitesterkt og like varmt og behagelig ute rundt bålet som inne på soverommet. Vi har sørget for å ha et bredt utvalg av saueskinn i ulike farger og størrelser, for at du lett skal kunne finne et som passer akkurat ditt hjem perfekt. Med et ekte saueskinn fra Kilands trenger du aldri å være kald på føttene lenger. Bestill ditt nye saueskinn raskt og enkelt online allerede i dag!

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel