Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Leveringsinformasjon

Her kan du se våre forskjellige leveringsmetoder. Alle tepper sendes med Bring, og de leveringsmetoder som er aktuelle for bestillingen din presenteres i kassen før du gjennomfører kjøpet.

Utleveringssted

Pris: 195 kr
Tid: Se åpningstider for valgt utleveringssted

Tepper med en bredde på opp til 180 cm sendes til et utlevereringssted. Maksimal vekt for levering til utleveringsstedet er 35 kg.

Hjemmelevering

Pris: 795 kr
Tid: Levering mellem kl 08:00 - 16:00

For forsendelser større enn 180 cm kan ikke forsendelsen leveres til et utlevereringssted, men leveres hjem til deg. Dette kan også gjelde hvis forsendelsen din er for tung til å sendes til et utlevereringssted. Når forsendelsen har forlatt vårt lager, vil du motta en leveringsmail fra oss med en lenke til forsendelsesbestillingen. Når transportøren har håndtert forsendelsen din, vil du motta en SMS fra dem. Der velger du hvilken dag og omtrentlig klokkeslett du ønsker å motta leveringen (hvilken dag/tid som er tilgjengelig som valg varierer avhengig av hvor i landet du bor). Levering gjelder port/tomtgrense. Innbæring ikke inkludert. Hjemlevering kan velges som leveringsalternativ selv for mindre forsendelser som leveres til agenter som standard.

Hjemlevering med innbæring

Pris: 1 290 kr (795 kr + 495 kr)
Tid: Levering mellem kl 08:00 - 16:00

Du har muligheten til å velge å få båret inn produktene dine. Du ser aktuell pris når du er i kassen.

Firmaleveranse (mindre forsendelser)

Pris: 395 kr
Tid: Dagtid

Hvis du bestiller til firmaet ditt, kan du velge firmautkjøring. Bestillingen din leveres da på dagtid uten varsling. Adressen bestillingen skal leveres til må være bemannet. Valgbart alternativ for tepper med en bredde på opp til 180 cm og en maksimal vekt på 35 kg.

Hent på terminal

Pris: Se pris for valgt leveringsalternativ
Tid: Se terminalens åpningstider

Du har alltid muligheten til å selv hente bestillingen din på terminalen, selv om bestillingen opprinnelig skulle kjøres ut. Dette kan være praktisk hvis du ikke har muligheten til å være hjemme ved levering, og hvis du har kort vei til terminalen.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel