Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Teppeunderlag

Teppeunderlag

Et godt underlag er et must for alle teppeeiere. Det handler ikke bare om den nyttige antisklieffekten; tepper som legges rett på gulvet gjør at det er vanskeligere å støvsuge dem. Et underlag under teppet sørger for en god luftgjennomstrømning, noe som legger til rette for effektiv støvsuging. Et underlag vil også beskytte teppet og bidra til at det varer lenger. Med et underlag blir teppet nemlig utsatt for mindre slitasje. Også der hvor teppet ligger under et bord eller en sofa er det viktig å bruke et underlag. Du kan lett unngå slitasjen på teppefibrene når man sitter i sofaen og beveger på beina med et rimelig underlag. Som om ikke det var nok, gjør et underlag teppet enda mykere og tykkere. Dermed øker du også teppets komfort.

Tilpass teppeunderlaget etter dine behov

Uansett hvilket underlag du velger, i ulik størrelse eller kvalitet, har det de samme fordelene. Her finner du underlag som metervare og i ferdige lengder. Hos oss kan du tilpasse teppeunderlag og sklisikring til hvilket som helst formål. Våre teppeunderlag er alle av høy kvalitet og meget enkle å vedlikeholde. Ved ganske enkelt å vaske dem i maskinen, kan du sørge for at de varer lengst mulig. Kontakt oss gjerne hvis du trenger råd eller tips angående teppeunderlag, eller generelt om innredning med tepper.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel