Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Utendørstepper

På denne siden samler vi alle våre utendørstepper. Her finner du et bredt utvalg av utendørstepper – dvs. tepper som egner seg utendørs, for eksempel på balkongen, på altanen eller på terrassen. Kanskje du er på jakt etter et nytt utendørs teppe til din nye altan, eller det nye uteområdet. Disse teppene kan man selvsagt like godt plassere innendørs, for eksempel under matbordet. Utendørs eller innendørs - valget er ditt!

Utendørstepper som tåler fukt og våte forhold

Denne typen utendørstepper er tilpasset bruk utendørs, og derfor tåler de regn og fuktighet. Teppene er laget av syntetisk materiale, som gjør at de tåler vann i tillegg til at de ikke blekes av sollys. Vurderer du å legge en plastmatte utendørs, så går det også bra. Ettersom plastmatter er laget av nettopp plast, er de svært motstandsdyktige mot regn og våre forhold.

Store utendørstepper

Tepper som kan ligge utendørs, finnes i mange størrelser. Vi har for eksempel store utendørstepper i størrelse 200 x 300 cm og 240 x 340 cm. Trenger du et enda større teppe i en størrelse som ikke finnes blant de tilpassede teppene, har vi også vegg-til-vegg-tepper som metervare som kan legges utendørs. Det gjør at du kan kjøpe et målbestilt utendørsteppe til altanen eller uteområdet etter de målene du ønsker, eller legge det inn vegg-til-vegg hvis du ønsker det.

Vi hjelper deg med å finne riktig utendørsteppe

Finn ditt utendørsteppe i vårt store utvalg. Her finner du alternativer for deg som leter etter et billig utendørsteppe, men også for deg som leter etter noe mer eksklusivt. Har du spørsmål om produktene våre, kan du gjerne ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel