Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Patchworktepper og vintagetepper

Her finner du mange forskjellige tepper med et design som er inspirert av ekte patchworktepper og vintagetepper. Denne typen tepper passer godt inn i både moderne og mer klassisk innredede hjem.  Patchwork betyr lappeteppe på engelsk, og ekte patchworktepper lages av eldre tyrkiske håndknyttede tepper som man har tatt vare på. Deretter har man farget delene i ulike kulører, eller beholdt teppets originalfarge. Her finner du maskinproduserte tepper med lappeteppelignende mønster, i ulike farger og med varierende mønster. Her finnes også tepper som minner om de ekte vintageteppene, med en lekker sliten look som har blitt skapt for å gi en rustikk og personlig følelse.

Vakre fargekombinasjoner og patina

Du kan enkelt finne et teppe i sortimentet vårt som passer perfekt i hjemmet ditt. Årsaken? Her finnes alle tenkelige farger og fargekobinasjoner. Kanskje du har et stilrent og minimalistisk hjem der grunnfargen er hvit? Med et patchworkinspirert teppe i en stilren farge som grått eller svart, smelter det perfekt inn. Det kan også bli like fint å bryte opp med sterke farger, noe du også finner her. Hvis du heller vil ha et teppe med en følelse av patina og en mer sliten og brukt look, så finner du også slike vintageinspirerte tepper her.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel