Vårt lager

Vi er Kilands - en familiebedrift i tredje generasjon

Kilands er et familieforetak som startet opp i Jönköping i 1969, og som i dag er inne i tredje generasjon. Vi har et av Norges største sortiment av tepper, og vi selger tepper online og i vår 1000 kvm store butikk i Jönköping. Vi har vår base i Jönköping der vi har vårt lager og vår butikk. Fra vårt lager sender vi daglig i veg store og små tepper over hele landet, og i butikken tar vi i mot et 100-talls kunder hver dag. På Kilands synes vi ikke noe om å stå stille. Vi vil hele tiden utvikles og finne nye veger å tilby deg som er kunde enda bedre tepper til enda bedre priser.

Kilands Norge har 918 874 461 MVA og svensk bedrift har besøksadresse Bangårdsgatan 23, 556 26, Jönköping.

Vil du se vår fullstendige kontaktinformasjon – klikk her 

 

Butikken vår

Med store innkjøp holder vi prisene nede

Lageret är hjertet i vår virksomhet. Vi reiser land og strand jorden rundt for å finne de beste og fineste teppene for på den måten å kunne tilby Norges beste og mest prisverdige sortiment av tepper. Takket være våre store innkjøp som vi lagerfører på vårt eget lager, kan vi holde lave priser til deg som er kunde. Helt enkelt mer tepper for pengene! 

 

Kundeservice

Vi gir deg alltid god service – både i butikk og via kundeservice

Rask og god kundeservice. Vårt mål er at du alltid skal være 100% fornøyd med ditt kjøp hos oss. Det er ikke bare noe fint vi skriver her, det er slik vi jobber. Vi anstrenger oss litt mer og vil gjøre det lille ekstra som gjør at du forhåpentligvis får et smil om munnen når du ruller ut teppet ditt.

 

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel