Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Hamptepper

Hamptepper

Vi mennesker har en trang til å ta mest mulig natur med oss inn i hjemmet. I tillegg til de grønne plantene og vekstene kan et hampteppe være prikken over i-en for den naturlige og rustikke følelsen. Som et av naturens mest holdbare materialer, er hamp både vakkert og allsidig samt solid og slitesterkt. Den kjente veksten er faktisk en av våre eldste kulturplanter, og ble sannsynligvis dyrket i Norge allerede under vikingtiden. De eldste hamp-frøene lå i Osebergskipet fra 850 e.Kr. Våre hamptepper leveres i lune og rolige farger. Noe av det som gjør dem så spesielle er varmen de utstråler. Som med et høykvalitets kunstverk, eldes også hampteppene på en veldig god måte, og blir bare vakrere med årene. Den tvinnede natur-fiberen i hamp-teppene er attpåtil myk og god å stå på.

Et allsidig og bærekraftig materiale

Tepper er ikke det eneste område man bruker hamp. Hampfiber har blitt brukt til alt fra produksjon av tauverk til ulike typer tekstiler, både seilduk og klær. Nå kan hamp brukes til å lage en rekke produkter, eksempelvis papir, bygningsmaterialer, bioenergi, mat og fór og kosmetikk. Hamp-planten er en nøysom og hardfør vekst, som kan vokse i næringsfattig jord og trenger mye mindre kunstgjødsel enn andre planter. I tillegg har hamp-planten lange røtter som binder jorden sammen og forhindrer erosjon av matjorden. Ved å velge et teppe i hamp, sikrer du deg ikke bare et dekorativt teppe til hjemmet ditt, men du redder også verden bittelitt. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller veiledning!

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel