Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Kunstgress og gresstepper

Kunstgress

Tepper er ikke noe som er forbeholdt innendørs bruk. Også utenfor huset eller leiligheten kan man få bruk for et teppe eller matte. I våre dager bor fler og fler i byene. Det er derfor ikke alle forunt å ha en egen gressplen, men selv de som har det kan ha god nytte og stor glede av en fin matte i kunstgress. Våre kunstgress-tepper kan brukes til mange ulike formål og kan gjøre hvilket som helst uteareal til et enda hyggeligere oppholdssted. Hos oss finner du kunstgress-tepper i ulike varianter og tykkelser som du får spesialkuttet etter dine spesifikke behov. Kunstgress fra Kilands holder høy kvalitet og er meget slitesterkt.

Naturfølelse til konkurransedyktige priser

En god grunn til å kjøpe kunstgress-teppe hos oss er den høye kvaliteten de holder. De tåler opp til mellom 3 000 og 5 000 timer i solen uten å blekes. En annen grunn er at du får denne høye kvaliteten til en av markedets beste priser. Blant våre utetepper er kunstgress-teppene et meget godt alternativ til bassengområdet, terrassen eller balkongen. Enten du ønsker en tykk og solid matte eller en tynnere, er dette den mest takknemlige gressplenen du får tak i. Du trenger ikke å vanne den, og den holder seg grønn og fin hele året rundt. Vi anbefaler kunstgress til deg som liker følelsen av natur, men som gjerne vil slippe å jobbe mer enn nødvendig. Kontakt oss gjerne hvis du trenger hjelp til å velge riktig variant for akkurat ditt uteområde.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel