Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Pakistanske tepper

Her finner du et stort utvalg av tepper med mønster som er inspirert av ekte orientalske pakistanske tepper. Tepper med pakistansk mønster passer like godt i moderne og minimalistiske hjem, så vel som i mer tradisjonelle og koselige hjem. Hos oss kan du velge mellom tepper med ulike mønstre som Bochara og Butterfly. Teppene produseres også i forskjellige farger. For de som ønsker et teppe som minner om et klassisk orientalsk teppe, har vi røde og dyprøde varianter, men vi har også tepper med pakistansk mønster i andre farger som svart, beige, grønt og blått.

Vakre tepper for alle

I vårt utvalg av tepper med design inspirert av de som finnes i ekte pakistanske tepper, kan du enkelt finne noe som passer deg. Her har vi samlet kvalitetstepper med mye karakter i alle prisklasser. Du kan også velge mellom ulike størrelser for å finne noe som passer perfekt i rommet du ønsker å innrede. Akkurat som du henger opp malerier for å dekorere en vegg, legger du ut tepper for å dekorere gulvet.

Tradisjonsrikt, stilfullt og rimelig

Våre tepper med orientalske mønster er populære og tidløse. Denne typen tepper er meget tiltalende og et elegant tilskudd til interiøret, og de gir liv og dybde til et hvilket som helst rom. I vår nettbutikk kan du finne et stort utvalg av tepper med pakistansk mønster i forskjellige farger og størrelser til lave priser. For å finne det rette teppet å pryde nettopp ditt gulv med, kan du gjerne spørre oss og råd og veiledning.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel