Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Terassetepper

Utetepper tilpasset din balkong eller altan

Med et passende uteteppe kan du gi ditt uteareale et ordentlig løft. Gjør det enda hyggeligere å være utendørs med et av våre mange flotte tepper for balkong eller altan. Vi tilbyr et bredt sortiment av utetepper i ulike farger, kvaliteter og prisklasser. En god grund til å kjøpe uteteppet ditt hos er den høye kvaliteten de holder. De tåler opp til mellom 3 000 og 5 000 timer i solen uten å blekes! Våre tepper produseres spesielt med tanke på å tåle høy eksponering for både sol, vann og fuktighet. I tillegg velger du selv lengden på teppet. Standard-breddene våre kan også justeres etter behov. Våre utetepper kan med andre ord tilpasses så godt som hvilket som helst uteområde.

Bredt utvalg av prisgunstige balkongtepper og altantepper

Prisen skal ikke stå i veien for den perfekte uteopplevelsen. Derfor tilbyr vi rimelige utetepper i mange ulike farger og kvaliteter. Vi har til og med tepper i kunstgress for deg som liker følelsen av natur. La deg inspirere av vårt omfattende utvalg og opplev hvor enkelt det er å kjøpe utetepper på nett hos Kilands. For deg som vil ha det enda enklere har vi til og med ferdige, løse utetepper - klikk på denne linken og se på de ulike mulighetene.

Vi hjelper deg gjerne å treffe riktig valg. For nærmere konsultasjon og rådgivning, snakk med en av våre eksperter!

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel