Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Tepper til hagestue og vinterhage

Noen ganger er et teppe det du trenger for at uteområdet skal få det lille ekstra. Den siste biten av puslespillet som gjør uteområdet til ditt nye favorittområde. Kanskje et fint og funksjonelt teppe til din hagestue der både barn og husdyr kan leke? Der du kan nyte en litt lengre kaffestund? Et teppe til din vinterhage kan også bidra til å lydisolere og dempe lyd utenfra. Uansett hvilket teppe du er på utkikk etter, tror og håper vi at du finner det her hos oss i Kilands.

Ulike tepper for ulike behov

For noen kan et uteteppe pynte opp et kaldt betonggulv. Det kan også være et teppe som mangler for å gjøre altanen og plattingen litt mer komfortabel og innbydende. Et teppe i vinterhagen, hagestuen eller på uteområdet kan være ekstra fint på sensommeren og tidlig vår. En enkel måte å forlenge den varme årstiden på.

Kjøp tepper som metervare

Hvis du har behov for spesielle måltilpasninger, selger vi også tepper til vinterhager och hagestuer som metervare. Dermed kan du få tepper i dimensjoner som passer deg. Kanskje er du ute etter et uteteppe på 5 meter? Kanskje du vil ha teppet rundskåret? Det skal ikke være vanskelig å kjøpe et teppe akkurat som du vil ha det.

Et teppe av høy kvalitet

Handler du hos Kilands, kan du være trygg på at teppet vil vare lenge. Men ikke glem at du også kan påvirke teppets levetid. Husk å støvsuge det regelmessig. For at undersiden skal holde lenge, bør du også støvsuge under teppet. Hvis du skulle søle på det, er det lurt å tørke opp med en gang. Da unngår du at flekkene setter seg. Flere tips om vedlikehold av teppe finner du på vår side om vedlikeholdsråd.

Tredjegenerasjons familiebedrift

Vi i Kilands har helt siden 1971 hatt som visjon å levere den beste kundeopplevelsen i en av Nordens største teppebutikker. Enten du kjøper teppe fysisk i vår butikk, eller på nettet. Vi gjør alltid vårt ytterste for å tilby enestående tepper til gode priser. Vi vil at du skal få det aller beste tilbudet når du handler hos oss. Velkommen til Kilands!

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel