Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Handloom-tepper

Handloom-tepper

Godt håndverk utstråler kvalitet, varme og omsorg. Hvert håndlagde teppe er unikt og kan gi ethvert rom sitt helt egne særpreg. Enten det er hjemmet eller arbeidsplassen du skal innrede, er håndarbeid alltid et tegn på høy kvalitet når det kommer til tepper. Her er også tradisjon et stikkord. For vevekunst er en meget gammel kunst som har utviklet seg over hundretalls år i ulike deler av verden. Handloom-tepper er både håndvevde og vevet vertikalt, noe som gir det særegne linjerte utseende disse teppene har. Som oftest blir et Handloom-teppe vevet av ull, men det er kun veverens fantasi som setter grenser for hva slags materialer de kan lages av. Bruksområdet for disse vakre stykkene håndverk er mange. De er svært dekorative både i hjemmet og på en arbeidsplass.

Vakkert håndverk til ulike typer rom

Et fint handloom-teppe kan gjøre ethvert rom til et sted man ønsker å komme tilbake til, enten det er hjemme eller på jobben. De kan bidra til en avslappet atmosfære og gi innredningen karakter. De sterke naturmaterialene som våre handloom-tepper er laget av gjør dem meget holdbare og slitesterke. Blant disse kan du finne et teppe som vil prege interiøret ditt i lang tid med sine stilrene og tidløse former. Akkurat som et godt stykke billedkunst, går ikke disse teppene ut på dato. Teppene er både billige og enkle å bestille i vår nettbutikk!

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel