Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Puter og putetrekk

Puter

Som stolt leverandør av en rekke ulike typer skinn og huder, har vi også samlet sammen et bredt utvalg av puter trukket i blant annet lamme- og saueskinn. Kan du forestille deg noe mykere å lene hodet mot eller kose med i sofaen? I ekte skinn er putene nesten som å ha et levende kjæledyr! Putene leveres i ulike størrelser og former - både rektangulære og kvadratiske. Vi har også en pute for enhver innredning, enten du ønsker et vakkert mønster til å piffe opp helheten, eller en ensfarget pute som lett glir inn som en del av det eksisterende miljøet. Disse spesielle og myke putene er som skapt for sofakos, og går perfekt sammen med en mykt og godt pledd.

Enkelt grep for fornyelse av stuen eller soverommet

Det er mange måter å skape en hyggelig og hjemmekoselig atmosfære i huset på. Vi på Kilands har ikke bare et av markedets bredeste utvalg av tepper og tekstil. Det er også naturlig for oss å tilby en rekke herlige puter som passer inn i alle slags rom. Vårt sortiment av puter er nøye utvalgt og koordinert for at du skal kunne velge fritt og sette dem sammen i ulike kombinasjoner. Nye puter er en enkel metode for å fornye og friske opp et rom eller en sofagruppe.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel