Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Blomstrete tepper

En dans på roser med blomster på teppet! Med blomster på teppet kan livet ditt bli en dans på roser. La Kilands tepper by opp til en fargerik svingom i vårt voksende utvalg av store og stilige blomstrete tepper. Det er en inspirerende jungel av planter, blader og forlokkende farger i mange størrelser og materialer.

Romantikk under kjøkkenbordet med blomstrete teppe

Nydelige håndknyttede tulipaner i den mykeste ull du kan tenke deg? Praktisk blomsterromantikk i slitesterk svenskprodusert plast? Eller maskinvevde blomsterenger i prisgunstig syntetisk materiale? Velg blant store håndvevde röllakan-tepper med små blomster, og små plasttepper med storblomstret mønster. Få tepper byr på så mye livskraft og inspirasjon som de med blomster, grønne blader og blomstrende botaniske planter.

Kjøper du mange nok blomstrete tepper kan det eventuelt bli til et blomsterbed.

Stort blomstrete teppe 200x300 cm eller 250x350 cm

Vil du at det nye blomstrete kjøkkenteppet ditt skal være et praktisk svenskprodusert plastteppe, eller et vakkert og slitesterkt svenskprodusert ullteppe? Gled deg til å oppdage Kilands mange store tepper med nydelige blomster.

Store tepper blir stadig mer populært. Et stort teppe med blomster under for eksempel sofagruppen binder møblene sammen, og skaper et rom i rommet. Da trenger du som regel en størrelse på 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort blomstrete teppe du trenger under spisebordet ditt kommer an på størrelsen på bordet, samt proporsjonene til kjøkkenet eller spisestuen. Som regel er 200x300 cm en egnet minimumsstørrelse, og mange velger 250x350 cm.

Kilands tilbyr mange store tepper, fra blomstrete ulltepper til store viskoksetepper med blomster, og store maskinvevde wiltontepper med blomstermønster. Les gjerne mer om våre ekstra store blomstrete tepper, og muligheten for å bestille spesialmål.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel