Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Dør- og entrématter i gummi

Dør- og entrématter i gummi

Nordmenn flest er en frilufts-entusiastisk gjeng som vet å verdsette allsidige værforhold. Men noe av gleden ved å være ute å farte er selvsagt å komme hjem til huset sitt. Da er det viktig å kunne senke skuldrene og slappe av når man først kommer hjem. På mange måter er entréen det viktigste leddet i overgangen mellom livet utendørs og livet innendørs. Det er her vi kan legge til rette for at det går sømløst, rent og ryddig for seg. Dørmatter er igjen en helt essensiell del av et hvert inngangspartis interiør - mest på grunn av de hygieniske og praktiske egenskapene deres, men også på grunn av det estetiske uttrykket de tilføyer et rom.

Rimelige gummimatter inne og ute

Entrématter i gummi er en av klassikerne innenfor og utenfor døra i norske hjem. Gummi er et slitesterkt materiale som tåler alle slags værforhold, og passer perfekt inn i hjem med høy trafikk over dørstokken. Vårt brede utvalg byr på slitesterke gummidørmatter for enhver smak. Vi har for eksempel matter i detaljrike, klassiske utskjæringer som gir et fornemt og tidløst preg, eller enklere, mer stilrene utskjæringer i prismer og enkle former. I tillegg har vi selvsagt dørmatter av det mer solide slaget, i alt fra rektangulære til avrundede former. Se gjennom vårt sortiment for å finne gummimatten som passer akkurat ditt hjem. Vi er alltid tilgjengelige dersom du trenger råd, inspirasjon eller har spørsmål. Hos oss er det enkelt å bestille den nye dørmatten online allerede i dag!

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel