Prikkete tepper

Sirkler, punkter eller små kvadrater? Kall mønsteret hva du vil, men et prikkete teppe er alltid moderne. Uansett om du legger det under kjøkkenbordet eller ute på balkongen.

Prikkete tepper – tidløse rebeller!

Striper har en retning, ruter har sine harde hjørner og ensfargede tepper er bare ensfargede. Et prikkete teppe er derimot en pragmatisk rebell som ikke følger noen regler, og som enkelt kan snus mot både høyre og venstre. Det blir aldri «feil», uansett hvordan du velger å rulle ut det prikkete teppet ditt. Prikkene er like fornøyde.

Stort prikkete teppe 200x300 cm eller 250x350 cm?

Store prikkete tepper blir mer og mer populært. Et stort prikkete teppe under for eksempel sofagruppen binder møblene sammen, og skaper et rom i rommet. Da trenger du ofte en størrelse på 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort teppe du trenger under spisebordet ditt kommer an på størrelsen på bordet, samt proporsjonene på kjøkkenet eller spisestuen. Som regel er 200x300 cm en egnet minimumsstørrelse, og mange velger 250x350 cm.

Vil du at det nye kjøkkenteppet ditt skal være et praktisk svenskprodusert plastteppe, eller et vakker og slitesterkt ullteppe? Du er velkommen til å utforske Kilands mange prikkete tepper. Kilands tilbyr mange forskjellige prikkete tepper i store størrelser, fra store prikkete ulltepper til maskinvevde wiltontepper. Les gjerne mer om ekstra store tepper, og muligheten for å bestille spesialmål.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel