Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Stripete tepper

Et stripete teppe – så klassisk, men fortsatt dristig. Våg å utfordre perspektivet i hjemmet ditt med stripete tepper. Rull ut et stort ullteppe med brede striper under spisebordet, og oppdag hvordan hele kjøkkenet vokser i bredden. Eller prøv å rulle ut et langt, smalt og stripete plastteppe i gangen, og se hvordan hele rommet oppleves enda lengre enn før.

Våg å endre hjemmet ditt med et stripete teppe!

Forskjellige rom krever forskjellige tepper. Og noen ganger føler du rett og slett at det er på tide å bryte med gamle og inngrodde mønstre. Enten du ser etter et rundt, stripete teppe til det runde kjøkkenbordet ditt, et stripete teppe til et barnerom eller et veldig stort teppe som rommer hele sofaen i stuen, finnes det mange spennende tepper å oppdage. Du kan velge mellom tradisjonelle smalstripete filleryer av bomull, og stilrene moderne bredstripete tepper i fin, slitesterk ull. Selvfølgelig kan du også kjøpe praktiske svenskproduserte plasttepper, med fargesterke striper som gir det lyse kjøkkenet ditt den vågale fargeklatten du ser etter.

Passer det best med et diskré tofarget stripete teppe i hjemmet ditt? Eller er du modig nok til å velge et fargesterkt stripete ullteppe, som virkelig tar plass?

Stort stripete teppe 200x300 cm eller 250x350 cm?

Store tepper blir mer og mer populært. Et stort stripete teppe under for eksempel sofagruppen binder møblene sammen, og skaper et naturlig rom i rommet. Da trenger du ofte en størrelse på 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort teppet under spisebordet trenger å være kommer an på størrelsen på bordet, samt proporsjonene på kjøkkenet eller spisestuen. Som regel er 200x300 cm en egnet minimumsstørrelse, og mange velger 250x350 cm.

Kilands tilbyr mange tepper i store størrelse, både stripete ulltepper og stripete maskinvevde wiltontepper. Les gjerne mer om ekstra store tepper, og muligheten for å bestille spesialmål.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel