Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Marokkanske tepper

Marokkanske tepper

Den orientalske teppetradisjonen går langt tilbake i tid, og er fortsatt en viktig del av kulturen i mange land i verden. Så sent som for noen år tilbake ble verdens største teppe, "Det Åttende Underverk“, bestilt til en av moskéene i Abu Dhabi. Teppet er på totalt 6210 kvadratmeter, og laget av henholdsvis 50 tonn ull og 15 tonn bomull. Det blir hevdet at 200 teppearbeidere var med på å lage det. Også i Nord-Afrika strekker teppetradisjonen seg så langt tilbake som til 700-tallet, da berberne slo seg ned i dagens Marokko. Marokko er et av de landene som siden da har produsert noen av verdens vakreste tepper. Uansett om du skal innrede en moské, en stue eller ditt soverom, finner du tepper som passer blant vårt utvalg. En av de mest populære modellene våre er de håndknyttede Beni Ourain-teppene. Teppene, som produseres av en berberstamme med samme navn, er av høyeste kvalitet og har en helt egen og fantastisk karakter. De er laget av ekte ull fra sauene i Atlasfjellene - Afrikas lengste fjellkjede.

Unike tepper med hver sin historie

De håndvevde teppene fra Marokko bærer alle på hver sin historie, og preges av den enkelte vevers liv. Det veves ofte inn fortolkninger av hendelser og erfaringer som for eksempel symboler på kjærlighet, naturen og lykke. Hos oss finner du nydelige marokkanske tepper med ulike motiver, mønstre og historier til ditt hjem. Velg mellom mange ulike typer til gode priser og bestill i dag!

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel