Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Sympa Nova/Aquamat

Sympa Nova/Aquamat

I alle hus er det minst er rom som har bruk av vann som et hovedformål - det være seg en vaskekjeller, en dusj eller et baderom. For disse tilfellene er det utviklet en egen, patentert teknologi som heter sympatex. Sympatex er et vannbestandig og vanntett materiale, og absorberer heller ikke vann, slik at at det aldri blir vått. Disse egenskapene gjør tepper i sympatex til det opplagte valget av matte for fuktige rom. Videre er sympatex-matter myke og behagelige å stå og gå på. Hos Kilands finner du et bredt utvalg av tepper og matter i sympatex med mange forskjellige farger, størrelser og en variasjon av fine motiver. Vi ønsker ikke at den spesifikke størrelsen på ditt rom skal begrense deg i teppevalget, og tilbyr oss derfor å kutte sympatex-mattene etter dine spesifikke behov og krav.

Slitesterke tepper i sympatex

Hvis du trenger en slitesterk og holdbar matte til et rom der det ofte er fuktig, er en sympatex-matte et åpenbart valg. Disse mattene har blitt veldig populære å bruke i våtrom, spesielt praktisk for deg med barn. Med vårt brede utvalg av sympatex-matter i ulike farger og kan du lett finne en som passer godt inn i det øvrige interiøret. Kontakt oss gjerne hvis du trenger veiledning eller hvis du har spørsmål angående sympatex-tepper og deres bruksområder og egenskaper. Teppene kan du bestille enkelt og raskt i vår nett-butikk og få sendt rett hjem til deg.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel