Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Den røde løperen

Den røde løperen

Ved spesielle anledninger rulles den røde løperen ut for at prominente gjester skal ha noe eksklusivt å gå på. Men enten det er for statsoverhoder, filmstjerner eller noen som rett og slett fortjener litt ekstra oppmerksomhet for anledningen, er den røde løperen en sikker vinner. Med en rød løper kan man få hvem som helst til å kjenne seg som stjerner. Få ting får opp feststemningen i så stor grad som dette røde teppet eller matten. Den passer både som fast inventar foran inngangen til hoteller såvel som under åpningen av et nytt bygg eller på filmpremieren.

Prikken over i-en for spesielle anedninger

Den røde løperen er prikken over i-en på ethvert arrangement der du vil at gjestene skal føle seg litt ekstra spesielle. Vi kan finne den røde løperen så langt tilbake i historien som antikken, og siden den gangen har den blitt brukt for å hedre spesielle gjester ved ulike anledninger. Hos oss finner du røde løpere til gode priser i ulike bredder og varianter. Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på hvilket teppe som passer best til akkurat ditt arrangement. På Kilands er vi eksperter på tepper og hjelper mer enn gjerne til for at du skal finne det perfekte teppet for ditt formål. Vi tilbyr flotte røde løpere til din spesielle kveld, og det til meget hyggelige priser.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel