Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Morsomme dørmatter

Morsomme dørmatter

På Kilands ser vi på gulvet som en overflate man kan dekorere på samme måte som man gjør med en vegg. Den eneste forskjellen er at tepper og matter, i motsetning til et bilde på veggen, både har en praktisk og estetisk funksjon. Visse dørmatter kan til og med være morsomme, og skape en god og munter stemning. Det kan våre morsomme dørmatter i alle fall gjøre. Enten du skal bruke dørmatten i ditt eget hjem for å gi entrén et ordentlig særpreg, eller gi en matte i gave, har vi en som passer akkurat det budskapet du er ute etter å formidle.

Dørmatte med budskap

Her kan du velge mellom morsomme dørmatter i ulike fargekombinasjoner, størrelser og former. De morsomme dørmattene leveres også i ulike materialer og kvaliteter. Velg en i kokos for en mer organisk følelse og meget gode hygieniske egenskaper, eller en morsom matte i gummi med moderne motiv. Vi har dørmatter som skapt for norske forhold, og for husholdninger der man går mye ut og inn. Bruk en morsom dørmatte både ute og inne, eller kombiner en matte med et morsomt budskap med en som er enklere. Mulighetene er mange! Nøl ikke med å kontakte oss hvis du trenger hjelp med valget av dørmatte. Bestill raskt og enkelt online i dag, og få din nye dørmatte sendt direkte hjem til deg!

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel