Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Astro Turf

Astro Turf

Astro Turf logotyp

Astro Turf lager dør- og entrématter i høy kvalitet som karakteriseres av et kunstgresslignende materiale. Dette er originalen blant de klassiske dørmattene som man tørker av skoene på. Mattene er laget av plaststoffet polyeten. Med kunstige gresstrå fanger de opp grus, leire og annet smuss. Det opprinnelige designet er grønt, men matter fra Astro Turf finnes i dag i mange forskjellige farger.

Brukes mest utendørs

Som oftest legges matter fra Astro Turf utenfor ytterdøren, så du kan tørke av føttene før du går inn i huset. Men de kan naturligvis også plasseres innendørs. Den tette baksiden sørger for at hverken smuss eller vann slippes gjennom. På denne måten beskytter matten effektivt gulvet mot vanlige årsaker til slitasje. Mattenene er svært enkle å holde rene, og skylles enkelt av med en vannslange.

Matter som metervare og matter på mål fra Astro Turf

Astro Turfs matter kommer både i ferdiglagede størrelser og som metervare. På den måten kan du tilpasse etter behovene hos akkurat deg. Kanskje du er ute etter en stor matte til et kontor eller en annen arbeidsplass? De mindre modellene passer ofte behovene i hjemmet.

Gi deg selv enklere renhold i gave med mindre grus og smuss i gangen. Det enkle designet er diskret, blir aldri umoderne og fyller en viktig oppgave. Bestill matte fra Astro Turf allerede idag! På de ferdiglagde variantene tilbyr vi 90 dagers åpent kjøp. Du får alltid glimrende kundeservice, raske leveranser og et fantastisk produkt. Som en kuriositet kan nevnes at Astro Turf ikke bare lager matter, de anlegger også kunstgressdekker på fotballbaner verden over.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel