Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Horredsmattan

Horredsmattan

Horredsmattan er en klassisk svensk bedrift som har vevd tepper siden midten av 1900-tallet. Deres plasttepper er forbundet med god design og kvalitet utover det vanlige. Fabrikken i svenske Horred oser formelig av kreativitet og håndverkskunnskaper. Produksjonen holdes i gang av mennesker med en unik kunnskapsbank og stort engasjement. Form og funksjon er viktige grunnpilarer, ettersom teppene har en lang levetid. De er lette å ta vare på, tidløse, vakre og moderne.

Tepper fra svenske Horredsmattan

Hvert teppe fra Horred har sitt eget uttrykk. Formgivningen tar utgangspunkt i skandinavisk stil, men ser også til omverdenen for kontinuerlig nyskapende farge og form. Striper, ruter og herlige mønstre blandes med monokrome farger i et enormt spekter av modeller. I sortimentet finnes noe både for stilrene hverdagsrom og fargeglade kjøkken. Plastteppene holder seg pene selv på plasser i hjemmet der de utsettes for mye slitasje. Ikke minst i kjøkken og våtrom, der plasttepper er et svært godt valg.

Legg plasttepper i gangen, vaskerommet, kjøkkenet og ved matbordet. Et teppe fra Horred forvandler enkelt bortglemte og ukoselige flater til steder du ikke lenger gruer deg for å oppsøke. Hvor fint hadde det ikke vært å ha et koseligere vaskerom? Eller å sette personlig preg på store, tomme gulvflater?

Her har vi samlet alt fra Horredsmattan. Finn den rette varianten for deg og ditt hjem blant mengder av alternativer. Kjøp dem fra oss og få rask leveranse! Vi byr i tillegg på åpent kjøp i 90 dager og 100 % fornøyd kundegaranti.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel