Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Messeteppe & eventteppe

Messeteppe og eventteppe

Messer er ofte arrangert på arenaer med et stort antall aktører og besøkende, der trafikken og dermed slitasjen på underlaget er ekstremt høy. Det nyeste, beste og mest interessant skal vises frem, testes og diskuteres. Forhåpentligvis skal det også etableres nye partnerskap, og eldre samarbeid skal få ny glød. Det er med andre ord mye som står på spill, og forventningene er høye. Tepper er en av de sentrale byggestenene for ethvert event og enhver messe - både i bokstavelig og overført betydning. For den som skal organisere en messe eller et større event er det mye som skal på plass, og når startskuddet går må alt sitte. Derfor tilbyr vi på Kilands tepper som består av kvadratiske fliser på 50 x 50 cm som både er superenkle å transportere fra og til, og lett lar seg tilpasse ulike lokaler for event og messe.

Praktiske og billige messetepper og eventtepper

Ved å handle tepper til event og messe hos oss får du først og fremst et bredt utvalg, men også en meget god pris. Kanskje aller viktigst er hvor enkelt og praktisk det er å bruke våre messe- og eventtepper. Hvis du er på utkikk etter et teppe til din monter eller utstilling, har vi også en rekke ulike vegg-til-vegg-tepper som kan skjæres og tilpasses etter mål, og som egner seg godt til akkurat dette formålet.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel