Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Stjernetepper

Vil du titte på stjernene? Se på … teppet ditt! Det er ikke nødvendig å stå alene ute og fryse i vinternatten. Velg i stedet et tykt og varmt ullteppe neste gang du vil studere stjernene. Det blir mye koseligere. Sjekk ut Kilands mange tepper med stjernemønster.

Velg et ullteppe eller plastteppe med stjerner

Stjernetepper tilhører teppeklassikerne. Det har alltid eksistert tepper med en stor stjerne i midten, og varianter med flere mindre stjerner. Mange forbinder nok stjernemønstrede plasttepper og ulltepper med advent og julestemning. Men hvem vil ikke at det skal føles ut som julaften hele året?

Stjerner i forskjellige former er populære mønstre på Kilands svenskproduserte plasttepper. Koblingene til marinen er også tydelige. Et rundt teppe med en stjerne eller et anker er en selvskrevet kandidat for mange som ser etter alternativer til lugaren i fritidsbåten.

Stort teppe med stjerne 200x300 cm eller 250x350 cm?

Vill du at det nye kjøkkenteppet ditt skal være et praktisk svenskprodusert plastteppe, eller et vakkert og slitesterkt svenskprodusert ullteppe? Gled deg til å oppdage Kilands mange store stjernetepper.

Et stort teppe, med en stjerne eller et mønster av stjerner, under for eksempel sofagruppen binder møblene sammen og skaper et rom i rommet. Da trenger du ofte en størrelse på 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort teppe du trenger under spisebordet ditt kommer an på størrelsen på bordet, samt proporsjonene på kjøkkenet eller spisestuen. Som regel er 200x300 cm en egnet minimumsstørrelse, og mange velger 250x350 cm. Les gjerne mer om Kilands ekstra store tepper med stjerner, og mulighetene for å bestille spesialmål.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel