Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Bilmatter/bagasjeromsmatter

Bilmatter/bagasjeromsmatter

Hos oss på Kilands finner du tepper til alle slags miljøer - også til bilen! I våre dager tilbringer man mye tid nettopp i bilen, et av de fremste fremkomstmidlene for familier så vel som single. Da er det jo klart at også bilens interiør har mye å si. Ved å kjøpe en av våre lekre bilmatter eller bagasjeromsmatter kan du ved en enkelt grep gjøre kjøreturen mer behagelig og komfortabel. På samme måte som at ergonomi på arbeidsplassen ikke er begrenset til hvilken kontorstol du sitter i eller høyden på pulten, er visuell ergonomi også viktig i bilen. Vi har bilmatter og bagasjeromsmatter som passer en hver smak. Hvis du foretrekker en mer subtil stil, kan vi anbefale bilmatter i farger som svart, mørkegrå eller beige. Dersom du vil gi bilen en spennende touch, har vi bagasjeromsmatter i sterke farger som oransje, blått og grønt med flere.

Praktisk og estetisk detalj

Som alle andre tepper, er harmonien mellom estetikk og funksjon det viktigste for oss når vi velger ut vårt sortiment av bilmatter og bagasjeromsmatter. Biler er til for å frakte både folk og gjenstander i alle slags størrelser og fasonger. En matte gjør det enkelt å beskytte både bagasjen og selve bilen, sånn at den holder seg lenge og er lett å selge videre. Blant vårt brede utvalg kan du bestille den nye matten til bilen som metervare, tilpasset din bils innvendige mål. Bestill matten raskt og enkelt online i dag og få den sendt hjem til deg til lave priser.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel