Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Sikksakktepper

Pleier du å kalle mønsteret på teppet ditt for sikksakk, takkete eller lynmønster? Kanskje er det helt naturlig at et fartsfylt og spennende mønster har stavemåter som spriker i alle retninger?

Et stripete teppe vet hva det vil. Det er rette linjer, og effektiv transport fra punkt A til punkt B. Et sikksakk-teppe er derimot en oppdagelsesreisende på gulvet. Linjene nyter opplevelsen når de søker seg fram over et tykt, mykt ullteppe, under sofaer og mellom beina på spisebordet. Spesielt svenske sikksakkmønstrete plasttepper er ofte ute på skikkelige eventyr på kjøkkenet ditt, samt utendørs på balkonger og altaner. Da er det fint at plastteppene er slitesterke, og ikke blir skremt av hverken matsøl eller regn. Et sikksakkmønstret plastteppe kan for eksempel gjerne ta en dusj, eller synke ned i badekaret for å bli rent og pent igjen før det forsetter sitt spennende liv.

Ullteppe eller maskinvevd teppe med sikksakkmønster?

Noen ganger er et sikksakk-teppe mer bestemt. Det er tunge, tydelige linjer som krysser seg fram over teppet. Andre sikksakk-tepper smyger seg fram med tynnere og mer forsiktige linjer. Uansett om du leter etter et stort teppe med bredt mønster, eller et lite teppe med tynne sikksakkstriper, er du hjertelig velkommen til å utforske Kilands mange fartsfylte ulltepper, bomullstepper og maskinvevde wiltontepper.

Stort sikksakk-teppe 200x300 cm eller 250x350 cm?

Store tepper blir mer og mer populært. Et stort teppe med sikksakkmønster under for eksempel sofagruppen binder møblene sammen, og skaper et rom i rommet. Da trenger du ofte en størrelse på 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort sikksakk-teppe du trenger under spisebordet kommer an på bordets størrelse, samt proporsjonene på kjøkkenet eller spisestuen. Som regel er 200x300 cm en egnet minimumsstørrelse, og mange velger 250x350 cm.

Kilands tilbyr mange store tepper med sikksakkmønster, fra store ulltepper til store maskinvevde wiltontepper. Les gjerne mer om ekstra store tepper, og muligheten for å bestille spesialmål.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel