Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Dør- og entrématter i kokos

Entrématter kokos

Vi på Kilands har høyt fokus på matter til entreen fordi vi vet hvor sentralt dette rommet er i et hvert hjem. Blant vårt utvalg av entrématter har vi matter av kokos - et perfekt materiale for ditt inngangsparti. Hvorfor? Kokosfiber er et naturlig og slitesterkt fibermateriale som både tåler vann, sollys og frost. Med andre ord, det perfekte materialet for norske hushold. Kokosfiber er like bra til å samle opp smuss utenfra som syntetiske materialer. Utover de smarte egenskapene kokos har, gir materialet en mer naturlig og organisk følelse enn matter av for eksempel polyamid.

Funksjon og estetikk i harmoni med kokos

Nettopp på grunn av kokosfiberens unike kombinasjon av egenskaper har vi på Kilands valgt å ta inn en rekke ulike kokosmatter. For oss er en dørmattes estetiske attributter vel så viktige som dens praktiske egenskaper. Ikke bare entréen knutepunktet mellom hjemmet og verden utenfor, den er også det første rommet du tar imot dine gjester i, og det første og siste rommet du selv ser på vei inn og ut. Blant våre dørmatter finner du en som passer din smak og innredning, og som reflekterer stilen i resten av hjemmet ditt på en god måte. Våre kokosmatter kan du få i ulike størrelser, og med mange ulike motiver, mønstre og farger. Se vårt store utvalg og finn en kokosmatte som passer akkurat ditt hjem! Her finner du alt fra det stilrene og ensfargede til matter med spennende border, hjemmekoselige påskrifter og vakre motiver.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel