Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Gulvlim og teppetape

Her har vi samlet utvalget vårt av gulvlim og teppetape. Hvilken type lim eller tape du trenger, kan variere avhengig av hvilken type teppe du skal legge, og hvilket underlag teppet skal plasseres på.

Legge vegg-til-vegg-tepper med gulvlim og teppetape

For å legge et vegg-til-vegg-teppe i et mindre rom, holder det som oftest å feste den dobbeltsidige teppetapen langs veggene i rommet, og eventuelt ved skjøter, for at teppet skal holde seg på plass. I større rom kan det være nødvendig å lime teppet med et passende gulvlim. Skal du legge teppet i en trapp, anbefaler vi vanligvis at du bruker gulvlim. Vi har også messetape i sortimentet vårt, noe som er perfekt å bruke til midlertidige teppeinstallasjoner, som for eksempel på messer eller lignende. Messetapen påvirker ikke underlaget, og teppet blir dermed enkelt å fjerne.

Feste teppefliser med lim eller tape?

Montering av teppefliser kan gjøres på to måter. Enten fester du flisene med dobbeltsidig tape, eller så limer du på flisene. På større arealer, og i tilfeller hvor gulvet kommer til å bli utsatt for mye slitasje og høy trafikk, bør man bruke lim og lime fast flisene. I andre tilfeller, for eksempel på et mindre kontor eller i en walk-in-garderobe, fungerer dobbeltsidig tape like bra. Lurer du på noe? Eller føler du deg usikker i valget av lim og tape? Ikke nøl med å ta kontakt med kundeservicen vår – vi hjelper deg gjerne!
Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel