Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Triangeltepper

Når ting blir satt på spissen, er et triangel antakeligvis den skarpeste geometriske figuren. Triangler er også et historisk populært mønster. Bare tenk på pyramidene i faraoenes Egypt. Heldigvis trenger du ikke å bygge en pyramide i stuen. I stedet kan du velge mellom mange fine ulltepper og maskinvevde wiltontepper med samme pyramideformede triangelmønster. Hos oss finner du mange tepper med geometrisk mønster av triangler.

Stort teppe med triangler 200x300 cm eller 250x350 cm?

Store tepper blir stadig mer populært. Et stort triangelmønstret teppe under for eksempel sofagruppen binder møblene sammen, og skaper et rom i rommet. Da trenger du ofte en størrelse på 250x350 cm eller 300x400. Hvor stort teppe du trenger under spisebordet ditt kommer an på størrelsen på bordet, samt proporsjonene på kjøkkenet eller spisestuen. Som regel er 200x300 cm en egnet minimumsstørrelse, og mange velger 250x350 cm.

Kilands tilbyr mange store tepper med trekanter, fra store ulltepper med triangler til store viskosetepper og store maskinvevde wiltontepper. Les gjerne mer om de ekstra store triangelmønstrede teppene våre, og muligheten for å bestille spesialmål.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel