Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Håndtuftede tepper

Håndtuftede tepper

Vi på Kilands elsker godt håndarbeid like mye som smarte, praktiske løsninger. Derfor er vi stolte av å kunne anbefale våre håndtuftede tepper. Dette er meget holdbare tepper av høy kvalitet som håndlages ved hjelp av vev, sammenliknet med håndknyttede tepper. Teknikken skaper en spesielt høy tetthet og slitestyrke. Her finner du forseggjorte tepper i ull såvel som akryl, og i mange ulike farger og mønstre. Med andre ord kan du finne vakkert håndverk som passer ditt hjem, og som har en svært lang levetid.

Håndarbeid med lang levetid og personlig stil

På Kilands tar vi høyde for et nesten uendelig spekter av personlig smaker og preferanser, samt en rekke ulike formål og behov. Med interiør er det ofte slik at visse gjenstander lever lenger enn andre, og som dermed får større personlig betydning. Blant våre håndtuftede tepper finner du et bredt utvalg av tepper som fort kan bli en permanent del av hjemmet ditt, og gå videre gjennom generasjoner. Tidløst design legger til rette for at teppene kan gå i arv og nærmet bli en del av huset. For økt stabilitet og holdbarhet limer vi et tøy-lag på teppets bakside når de er ferdig vevd. Teppets levetid øker også ytterligere av godt vedlikehold. Håndvevde tepper er lette å vise omsorg ved å støvsuge dem regelmessig. Se gjennom vårt store utvalg og finn ditt nye håndtuftede teppe. Bestill enkelt online allerede i dag!

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel