Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Samos grønn - kunstgress

Produktet har utløpt, og kan dessverre ikke bestilles.

Klikk her for rom
Only %1 left
SKU
104170
Passer uterom

Produktinformasjon

Samos er et av våre fineste og mest vireklighetstro kunstgress. Samos er tykt, tett og mykt å gå på. Kunstgresset er UV-behandlet og tåler dermed sterkt sollys, noe som gjør at det passer utmerket på uteplasser, altaner og balkonger. Samos tåler også vann og fuktighet, ettersom vannet renner rett gjennom og gjør at kunstgresset tørker raskt.

Viktig info

Husk å legge til 5 cm ekstra i skjermmargen rundt kunstgresset hvis du skal legge det helt inn. Dersom kunstgresset skal legges på større flater utendørs anbefaler vi 10 cm i bredden rundt gresset. Et måleavvik på +/- 1-4 cm kan forekomme i dine bestilte mål.

Åpen kjøps- og bytterett gjelder ikke da kunstgresset klippes etter mål.

Bestill gratis prøvebit!
Klikk på knappen "Bestill gratis prøvebit" nedenfor, og din helt gratis* prøvebit vil bli lagt i handlekurven din (maks 5 prøvebiter per person og per gang). *Vi tar 49 kr i porto pr. bestilling. Refunderes ved bestilling med inkludert rabattkode. 

Du har bestilt en prøvebit av dette teppet

Monteringsanvisning

Når du skal legge i kunstgress er det et par ting det er greit å tenke på. Instruksjoner om hvordan du legger kunstgress finner du i vår guide, som du finner her.

Egenskaper

Artnr 104170
Material Polypropylen
Bakside Plastbakside
Tykkelse ca 35 mm
Totalvekt/m2 2 570 g
Luv vekt/m2 1750 g
Slitasjeklasse 22
Brannklasse Efl
Vaskeråd Flatvask. Spyles med kaldt vann og mildt rengjøringsmiddel.

Anmeldelser

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel