Chamonix natural grey – håndvevd ullteppe

Only %1 left
SKU
105386
2 090,-
Vanlig pris 4 180,-
2 090,-
Vanlig pris 4 180,-

  • Levering fra 139 kr
  • Åpent kjøp i 90 dager
  • Gratis retur
  • Trygg e-handel
- 50%

Tilgjengelig i følgende varianter

Chamonix natural grey – håndvevd ullteppe

Produktinformasjon

I det håndvevde ullteppet Chamonix flørter det enkle og skandinaviske med det pompøse og elegante. Med Chamonix ønsket vi å utvikle et teppe som utstråler sober eleganse, samtidig som det er holdbart og slitesterkt. Derfor har vi laget teppet av ull – et varmt, slitesterkt og hjemmekoselig materiale. Teppet er ensfarget, men det kubistiske mønsteret tilfører både kompleksitet og dybde. Kombiner Chamonix med favorittmøblene dine, eller la det ligge fritt i rommet. Uansett hva du velger, vil Chamonix komme til sin rett. Her er Chamonix i en dyp, fyldig natural grey.

Kilands Creation

Vi skapte Kilands Creation da vi så at det manglet tidsriktige, prisgunstige tepper med premiumfølelse på markedet. I Kilands Creation designer og lager vi tepper i samarbeid med utvalgte produsenter og fabrikker. Vi jobber med naturmaterialer som ull, jute og bomull, men også med nøye utvalgte syntetiske materialer. Vi legger stor vekt på bærekraftig produksjon – både for mennesker og miljø. Les mer og se alle tepper fra Kilands Creation her.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands er tilknyttet den internasjonale organisasjonen Care & Fair. Care & Fair jobber for å fremme folks arbeidsforhold, forhindre barnearbeid og beskytte miljøet i India og Pakistan, hvor mange tepper produseres. Alle tepper i Kilands Creation i naturmaterialene ull, bomull og jute er produsert i India.

Egenskaper

Artnr 105386
Typ Håndvevd ullteppe
Material Ull
Tykkelse ca 14 mm
Vaskeråd Flekker tørkes av med et rent lyst frottéhåndkle, litt lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel. For rengjøring av hele teppet anbefales rens av fagfolk.
Varemerke Kilands Creation

Anmeldelser

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel