Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Absorberingsmatter/tørkematter

Absorberingsmatter/tørkematter

Entréen er på mange måter det rommet som knytter hjemmet ditt til verden utenfor. For at overgangen mellom livet innen- og utendørs skal bli glattest mulig, er bruk av dørmatte et essensielt og enkelt grep. Som et fast inventar i et hvert inngangsparti, spiller ikke dørmatten bare en hygienisk og praktisk rolle, men er også en avgjørende for hjemmets førsteinntrykk. En fin og funksjonell dørmatte legger til rette for en hyggelig atmosfære i det første og siste rommet du ser hver gang du forlater huset eller kommer hjem fra jobb.

Tørke- og absorberingsmatter for nordiske forhold

En av de flotteste tingene med tilværelsen i Norge er den store variasjonen som årstidene bringer. Men for at vi skal slippe å dra vinteren, høsten, sommeren eller våren med oss inn, trenger vi godt utstyrte inngangspartier. På Kilands har vi derfor et bredt utvalg av dørmatter som gjør mye av jobben for deg. Enten det er handler om en støvete vårdag midt i pollensesongen eller en slafsete vinterdag, fanger våre dørmatter opp smuss, vann og annet søl som ikke har noe på gulvet ditt å gjøre. For oss på Kilands er samspillet mellom funksjon og estetikk alltid viktig. Produsert av blant annet polyamid har våre matter smarte egenskaper som gjør at de absorberer fuktighet og smuss. De holder seg på plass takket være baksiden i gummi. Det ligger i sakens natur at en dørmatte blir skitten over tid. Med våre matter er det heldigvis lekende lett å rengjøre mattene for hånd med et mildt rengjøringsmiddel. Noen matter kan til og med rengjøres i vaskemaskin. Bestill din dørmatte online hos oss i dag!

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel