Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Løpere / Gangtepper - metervare

Rimelige gangtepper som metervare

Vi på Kilands elsker tepper, og synes ikke standardiserte mål skal begrense mulighetene for hvor i huset du kan legge dem. Derfor tilbyr vi en rekke ulike tepper av ulike slag, farger og mønstre - tepper for enhver smak og ethvert behov! Her får du tepper tilpasset akkurat de målene du trenger til lave meterpriser. Du bestemmer selv hvilken lengde du vil ha - vi kutter til teppet for deg. Et teppe er med på å gi et rom sin personlige karakter, og samtidig noe som skal passe med resten av innredningen. Ved å tilpasse lengden på teppet til hvert enkelt formål, kan du få helt perfekte tepper for de delene av huset der et vanlig teppe ikke ville fått plass. Her er det ingen ting som står mellom deg og drømmeteppet ditt!

Et viktig valg

Det kan være veldig vanskelig å treffe riktig når det gjelder valg av tepper. Her på Kilands er vi eksperter på nettopp dette, og vi hjelper deg mer enn gjerne. Det er noen helt grunnleggende ting du bør tenke over på forhånd. For det første er det viktig å prøve å forestille seg hvordan teppet vil se ut i det aktuelle rommet. Visste du at du kan bruke farger til å leke med romfølelsen? Hvis teppet for eksempel skal ligge i et lite rom er det lurt å bruke lyse farger i innredningen av rommet, og i tillegg velge et teppe i lyse farger. Dette gir en følelse av at rommet er større og luftigere. Ved å matche teppefargen med det eksisterende interiøret, vil teppet smelte inn og gi rommet et fint helhetsinntrykk. Mulighetene er mange når du kan tilpasse teppet ditt i så stor grad som du kan hos oss.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel