Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Håndvevde ulltepper

Vevde ulltepper har en lang tradisjon i vår historie. Altså menneskets historie. At ullteppet har vært i bruk så lenge, henger trolig sammen med ullens fantastiske egenskaper. Takket være ullens oppbygning er et ullteppe både slitesterkt og motstandsdyktig. Og har du tenkt på at skitt ofte legger seg oppå teppet ettersom ull er naturlig fett? Det gjør at teppet blir lettere å støvsuge.

Ta godt vare på ditt håndvevde ullteppe

Selv om du helt sikkert kommer til å være svært forsiktig med ditt nye ullteppe og behandle det som vi anbefaler, vil det sannsynligvis bli skittent til slutt. For å minske slitasjen på ullteppet, er det en god idé å støvsuge det regelmessig for å holde det rent. Husk også å støvsuge under teppet for å hindre skader på baksiden. Så når du likevel er i farten med støvsugeren, bør du sørge for å rengjøre på undersiden.

Et ullteppe under bordet

Her i Kilands mattor har vi et stort utvalg av ulltepper. Vi har glattvevde ulltepper uten lugg som egner seg utmerket under bord og stoler. Vi tilbyr også mykere tepper, noe som kan gjøre TV-rommet ekstra koselig. Velg mellom ulike stiler, farger og mønster online, eller ta en titt på hvilke ulltepper vi har i butikken vår.

Noen ganger kan det være vanskelig å avgjøre hvilket teppe som passer best. Ønsker du personlige råd? Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundetjeneste, som mer enn gjerne hjelper deg med å finne ditt nye favoritteppe.

tredjegenerasjons familiebedrift

Tredjegenerasjons familiebedrift

Vi i Kilands mattor har helt siden 1971 hatt som visjon å levere den beste kundeopplevelsen i en av Nordens største teppebutikker. Enten du kjøper teppe fysisk i vår butikk, eller på nettet. Vi gjør alltid vårt ytterste for å tilby enestående tepper til gode priser. Vi vil at du skal få det aller beste tilbudet når du handler hos oss. Velkommen til Kilands!

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel