Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Hestra grå - håndvevd ullteppe

Only %1 left
SKU
15-68002
 525,-
 525,-

Tilgjengelig i følgende varianter

  • Levering fra 195 kr
  • Åpent kjøp i 90 dager
  • Gratis retur
  • Trygg e-handel

Produktinformasjon

Med teppet Hestra kan vi tilby et klassisk håndvevd ullteppe som i all sin enkelhet kan brukes til mye. Noen ganger er det enkle også det vakreste. Hestra er vevd med en slett og jevn overflate, og har lyse frynser som gir teppet vakre og elegante kortsider. Hestra oser av tradisjon og historie, samtidig som teppet stadig føles aktuelt. Her ser du Hestra i fargen grå. Vi håper du kommer til å like teppet.

Kilands Creation

Vi skapte Kilands Creation da vi så at det manglet tidsriktige, prisgunstige tepper med premiumfølelse på markedet. I Kilands Creation designer og lager vi tepper i samarbeid med utvalgte produsenter og fabrikker. Vi jobber med naturmaterialer som ull, jute og bomull, men også med nøye utvalgte syntetiske materialer. Vi legger stor vekt på bærekraftig produksjon – både for mennesker og miljø. Les mer og se alle tepper fra Kilands Creation her.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands er tilknyttet den internasjonale organisasjonen Care & Fair. Care & Fair jobber for å fremme folks arbeidsforhold, forhindre barnearbeid og beskytte miljøet i India og Pakistan, hvor mange tepper produseres. Alle tepper i Kilands Creation i naturmaterialene ull, bomull og jute er produsert i India.

Egenskaper

Artnr 15-68002
Typ Håndvevd ullteppe
Material Ull
Tykkelse ca 8 mm
Vaskeråd Flekker tørkes av med et rent lyst frottéhåndkle, litt lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel. For rengjøring av hele teppet anbefales rens av fagfolk.
Varemerke Kilands Creation
Vendbar Ja (begge sider kan brukes opp)

Anmeldelser

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel