Kalix natural ivory – håndvevd ullteppe

Only %1 left
SKU
105698
815,-
815,-

  • Levering fra 139 kr
  • Åpent kjøp i 90 dager
  • Gratis retur
  • Trygg e-handel

Tilgjengelig i følgende varianter

Kalix natural ivory – håndvevd ullteppe

Produktinformasjon

I Kalix blir det enkle til det vakre. Teppet Kalix er et av våre mest populære tepper, og det er et teppe som passer inn mange steder: i stuen, ved spisebordet, i soverommet, i barneværelset, i gangen eller der du måtte ønske. Med Kalix ønsket vi å lage et teppe med en slett og jevn overflate, men som likevel er fullt av liv og varme. Kalix er håndvevd i ull, et holdbart og slitesterkt naturmateriale som også er varmt og hjemmekoselig. Veven og de grove garntrådene skaper struktur og liv i teppet. Her er Kalix i fargen natural ivory. Vi håper Kalix blir en like stor favoritt hos deg som det er hos oss.

Kilands Creation

Vi skapte Kilands Creation da vi så at det manglet tidsriktige, prisgunstige tepper med premiumfølelse på markedet. I Kilands Creation designer og lager vi tepper i samarbeid med utvalgte produsenter og fabrikker. Vi jobber med naturmaterialer som ull, jute og bomull, men også med nøye utvalgte syntetiske materialer. Vi legger stor vekt på bærekraftig produksjon – både for mennesker og miljø. Les mer og se alle tepper fra Kilands Creation her.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands er tilknyttet den internasjonale organisasjonen Care & Fair. Care & Fair jobber for å fremme folks arbeidsforhold, forhindre barnearbeid og beskytte miljøet i India og Pakistan, hvor mange tepper produseres. Alle tepper i Kilands Creation i naturmaterialene ull, bomull og jute er produsert i India.

Egenskaper

Artnr 105698
Typ Håndvevd ullteppe
Material Ull
Tykkelse ca 12 mm
Vaskeråd Flekker tørkes av med et rent lyst frottéhåndkle, litt lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel. For rengjøring av hele teppet anbefales rens av fagfolk.
Varemerke Kilands Creation

Anmeldelser

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel