Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Kolding sølv - håndvevd ullteppe

Only %1 left
SKU
107956
 950,-
 950,-

Tilgjengelig i følgende varianter

  • Levering fra 195 kr
  • Åpent kjøp i 90 dager
  • Gratis retur
  • Trygg e-handel

Produktinformasjon

Kolding er et slett håndvevd ullteppe i naturnære fargetoner. Med Kolding kan vi tilby kundene våre et rimelig og slitesterkt teppe i naturmateriale, som samtidig er enkelt å bruke. I all sin enkelhet kan Kolding fylle flere funksjoner, og bruksområdene er mange. Den slette og jevne overflaten gjør at Kolding passer like godt i stuen som ved spisebordet, i gangen eller på barneværelset. Teppet er av ull, et slitesterkt naturmateriale som gir rommet en varm og hjemmekoselig atmosfære. De flotte nyansesvariasjonene i garnet skaper liv i teppet. Her er Kolding i fargen sølv.

Kilands Creation

Vi skapte Kilands Creation da vi så at det manglet tidsriktige, prisgunstige tepper med premiumfølelse på markedet. I Kilands Creation designer og lager vi tepper i samarbeid med utvalgte produsenter og fabrikker. Vi jobber med naturmaterialer som ull, jute og bomull, men også med nøye utvalgte syntetiske materialer. Vi legger stor vekt på bærekraftig produksjon – både for mennesker og miljø. Les mer og se alle tepper fra Kilands Creation her.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands er tilknyttet den internasjonale organisasjonen Care & Fair. Care & Fair jobber for å fremme folks arbeidsforhold, forhindre barnearbeid og beskytte miljøet i India og Pakistan, hvor mange tepper produseres. Alle tepper i Kilands Creation i naturmaterialene ull, bomull og jute er produsert i India.

Egenskaper

Artnr 107956
Typ Håndvevd ullteppe
Material Ull
Tykkelse ca 8 mm
Vaskeråd Flekker tørkes av med et rent lyst frottéhåndkle, litt lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel. For rengjøring av hele teppet anbefales rens av fagfolk.
Varemerke Kilands Creation

Anmeldelser

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel