Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Andre mønstret tepper

Så mange tepper, så mange muligheter! Antallet varianter av moderne tepper med spennende mønster og kombinasjoner av farger og former er nesten uten grenser. Gled deg til å bli kjent med Kilands mange fine og moderne tepper, som ikke helt lar seg dele inn i vanlige kategorier. Oppdag flotte ulltepper, svenskproduserte plasttepper og moderne fargeglade maskinproduserte wiltontepper. Hvilket teppe passer hjemme hos deg under sofaen, i stuen eller som en fargeklatt på kjøkkenet?

Stort moderne teppe 200x300 cm eller 250x350 cm?

Vil du at det nye moderne kjøkkenteppet skal være et praktisk svenskprodusert plastteppe, eller et vakkert og slitesterkt svenskprodusert ullteppe? Gled deg til å oppdage Kilands mange store tepper med moderne design.

Store tepper blir mer og mer populære. Et stort, moderne designet teppe under for eksempel sofagruppen binder møblene sammen, og skaper et rom i rommet. Da trenger du ofte en størrelse på 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort teppe du trenger under spisebordet ditt kommer an på størrelsen på bordet, samt proporsjonene på kjøkkenet eller spisestuen. Som regel er 200x300 cm en passende minimumsstørrelse, og mange velger 250x350 cm.

Kilands tilbyr mange varianter av store, moderne tepper, fra moderne utformede ulltepper til trendy viskosetepper og fargerike maskinvevde wiltontepper. Les gjerne mer om de ekstra store og moderne teppene våre, og muligheten for å bestille spesialmål.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel