Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Gåsøyetepper

Gåsøye er et klassisk mønster som stadig dukker opp i nye versjoner på nye tepper. Gåsøyet er helt enkelt ett av de mest populære mønstrene fra den skandinaviske mønstertradisjonen. Firkantene er både enkle og komplekse i sin form. Med små midler skaper de repeterte gåsøynene dybde og liv i et teppe. Mønsteret kan få det til å svimle for betrakterens øyne. Gåsøyet lykkes med kunststykket å både oppleves som moderne, med sin grafiske stilrenhet, og samtidig utstråle trygg klassisk tradisjon.

Ullteppe med gåsøye, eller plastteppe med gåsøye?

Mange forbinder mønsteret gåsøye først og fremst med fine håndvevde ulltepper. Det er ingen tilfeldighet. Kilands store ulltepper med gåsøye fortsetter å være bestselgere. De tidløst klassiske teppene kjøpes som regel i store størrelser for å romme store spisebord, eller for langsiktig å gi en stilsikker tyngde til sofagruppen i stuen. Samtidig fortsetter gåsøyemønsteret å være populært også blant håndvevde bomullstepper, filleryer og svenskproduserte plasttepper.

Når du velger et teppe med gåsøye gjør du en trygg investering i et mønster som kommer til å fortsette å oppleves stilrent og klassisk.

Stort teppe med gåsøye 200x300 cm eller 250x350 cm?

Store tepper med gåsøyemønster blir mer og mer populære. Et stort gåsøyeteppe under for eksempel sofagruppen binder møblene sammen, og skaper et rom i rommet. Ofte trenger du da en størrelse på 250x350 cm, eller 300x400 cm. Hvor stort teppe med gåsøyne du trenger under spisebordet er avhengig av bordets størrelse, samt proporsjonene på kjøkkenet eller spisestuen. Som regel er 200x300 cm en egnet minimumsstørrelse, og mange velger 250x350 cm.

Kilands tilbyr mange store tepper med gåsøye, fra store ulltepper med gåsøyemønster til store bomullstepper og svenskproduserte plasttepper. Les gjerne mer om ekstra store tepper med gåsøyne, og muligheten for å bestille spesialmål.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel