Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Tepper med orientalske mønstre

Her finner du vårt store sortiment av tepper med orientalske mønstre. Du kan velge mellom mange ulike kvaliteter og mønstre. Her finner du tepper med motiver som er inspirert både av pakistanske orientalske tepper, men også av afghanske og marokkanske tepper. 

Vakre og varierte mønstre

Mønstrene i orientalske tepper er varierte, men det finnes noen mønsterbilder som er klassiske. Blant pakistanske tepper er eksempler på slike mønstre bochara og butterfly. Blant persiske tepper er mønstrene mer skiftende og varierte, og det finnes både små og store mønstre. Et mønster som forekommer ofte blant orientalske tepper er medaljongmønsteret, der en medaljong dekorerer midten av teppet. Et annet vanlig innslag blant orientalske mønstre er vakre border med forskjellig utforming. 

Både store og små tepper med orientalske mønstre

Tepper med orientalske mønstre er et tidløs alternativ, og finnes i både mindre og større størrelser. Et stort teppe med orientalsk mønster under f.eks. sofagruppen binder møblene dine sammen og skaper et rom i rommet. Da trenger du ofte en størrelse på 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort teppe med orientalsk mønster du trenger under spisebordet ditt, er avhengig av bordets størrelse og proporsjonene på kjøkkenet eller spisestuen din. Som regel er 200x300 cm en passende minimumsstørrelse, og mange velger 250x350. Et mindre teppe med orientalsk mønster er et perfekt alternativ på for eksempel soverommet, i gangen eller under pianoet. Kilands tilbyr mange store og små tepper med orientalske mønstre. 
Vis underkategorier
Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel