Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Stolputer

Stolputer

Stolputer kan virkeilg forbedre sitteopplevelsen i enhver stol. Enten det er rundt spisebordet eller foran en arbeidspult, krever en god opplevelse høy komfort. Det siste man vil er å måtte reise seg før måltidet er over på grunn av stiv rygg eller smerter. For at det skal være behagelig over tid er det viktig med et godt underlag for setet. Som vi alle vet, er jo kjøkkenet det hyggeligste rommet i huset for sosialisering. Vi har derfor et bredt utvalg av stolputer i ulike tykkelser, farger, fasonger og kvaliteter. En stolpute for en hver smak og et hvert behov. Utover komforten, tilføyer våre vakre stolputer også en fin detalj til møblementet. Stilrene sittemøbler kan på denne måten få et oppfriskende og spennende preg.

Enkelt og fleksibelt

Stolputene våre leveres i både lamme- eller saueskinn, og i ensfarget eller mønstret tekstilstoff. Ved å se gjennom vårt sortiment kan du finne runde såvel som firkantede stolputer. Alle som liker innredning vet hvor mye de små detaljene kan ha å si. Nye stolputer en en lekende lett og morsom metode for å holde liv og friskhet i innredningen. Det er lett å bytte trekk og flytte rundt på stolputene når du føler at du trenger en liten forandring. Med vårt utvalg av farger og materialer er det enkelt å eksperimentere med ulike kombinasjoner.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel